Kde nakupujete?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
miparime
27.6.13 08:36

Kde nakupujete?

Zdravím maminky kde nejraději nakupujete oblečení pro prcky? Nakupujete i v outletu? Přijde mi dost velký rozdíl mezi jednotlivými obchody v číslování věcí:( a malýho s sebou tahat by bylo o nervy. Máte nějaký obchod který vým vyloženě sedí a jste tam spokojené? i co se reklamace třeba týče? ne všude jsou ochotni ověřila jsem si to ted při reklamaci obuvi v jednou nejmenovaném obchodě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
27.6.13 08:41

Já nakupuji pouze v FaF v Tescu, už dva roky, vždycky výprodej. Ceny jsou pak prakticky jako v sekáči, ale za nový. :palec: A aspoň neřeším, jak se liší velikosti oproti jiným značkám. Oblečení na prcka nikdy nereklamuji.
Co se týče bot, nakupuji v DPK v Praze všechny botičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
27.6.13 08:41

Outlet - ruzny znacky - pak sem tam - Zara, Benetton, Lindex :mrgreen:. Uz mam vychytany velikosti, co delaji mensi, co naopak vetsi. Jeste semi nestalo, ze by neco nesedmelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
27.6.13 08:47

Oblečení pro mimi jsem kupovala vždycky jen přes net, tady www.kojenecke-obleceni.eu Hodně věcí jsem pak dostala, takže nebylo potřeba běhat po obchodech. A pak na větší - Tesco, Takko, místní sekáč a mimibazar. Když kupuješ věci přes net, tak se poptej na rozměry. Mě příjde, že každý výrobce to má jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.6.13 08:50
@mamina254 píše:
Oblečení pro mimi jsem kupovala vždycky jen přes net, tady www.kojenecke-obleceni.eu Hodně věcí jsem pak dostala, takže nebylo potřeba běhat po obchodech. A pak na větší - Tesco, Takko, místní sekáč a mimibazar. Když kupuješ věci přes net, tak se poptej na rozměry. Mě příjde, že každý výrobce to má jinak :think:

jj, kojenecké oblečení to je dobrej shop :palec:, taky jsme tam něco kupovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
27.6.13 09:05

Ja tež tesku F&f i velikosti tak 99% jsou dobry i kvalita mne se libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
27.6.13 09:18

Všude možně. :mrgreen: Co se týče velikostí, nakupuji od oka. Dost jsem nakupovala v Tescu, ale pro kluky tam teď nic vůbec už delší dobu není, dost u nás jede HM, Lindex, ale když se mi zkrátka něco někde líbí, tak koupím bez ohledu na značku - nedávno jsem mu koupila plaťáky v CA, teď posledně trička za 70,– v Takku. Za ty prachy, neberte to. :mrgreen: Na mimino jsem hodně nakupovala na anglických sekáčcích - Brumla, Laclík, Dětský svět… teď v těch větších velikostech už tam toho moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
27.6.13 09:20

Takko, Tesco, dětské Kenvelo, C&A apod… Něco je i ze sekáče… Jak mi co padne do oka :)

Příspěvek upraven 27.06.13 v 09:27

• Citovat
  • Upravit
9090
27.6.13 09:24

Bodyčka a overaly nakupuju v Tescu a nebo v C&A, často nakupuju v Kiku a potom tady: www.prodite.com zatím velikosti vždy seděly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
27.6.13 09:25

Ja nakupuji v M&S a jsem spokojena, velikost maji spis o kousek
Vetsi a mívají i výprodeje. Jinak Tesco oblecky nejsou špatne, rozhodne levnější a kvalitnější nez C&A a H&M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
27.6.13 10:07

Já mám oblíbený obchod Paris Kids v Outletu ve Štěrboholech :palec: Tam je taky skvělý Tom Tailor, kde mají i pro prcky… Nakupuji i v Benettonu, H&M, Chicco Shopu na Černém Mostě. Hodně věcí objednávám z Anglie (www.gap.eu, www.zulily.co.uk:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
1.10.14 20:36

Jak kdy obchodˇák nebo malý obchod tomu se přikláním více :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.14 15:30

Já vetšinou nakupuju v C&Ačku, oblečení vydží i několik let, přítom je docela sympatické. Bavlněné dětské trička tam kupuju pořad - jsou skvělé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
21.10.14 16:20

@neila to zulily posila aj do cech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
21.10.14 20:47

@fatkat jj, posílá :palec: