Kde nakupujete?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já nakupuji pouze v FaF v Tescu, už dva roky, vždycky výprodej. Ceny jsou pak prakticky jako v sekáči, ale za nový.
A aspoň neřeším, jak se liší velikosti oproti jiným značkám. Oblečení na prcka nikdy nereklamuji.
Co se týče bot, nakupuji v DPK v Praze všechny botičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Outlet - ruzny znacky - pak sem tam - Zara, Benetton, Lindex
. Uz mam vychytany velikosti, co delaji mensi, co naopak vetsi. Jeste semi nestalo, ze by neco nesedmelo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oblečení pro mimi jsem kupovala vždycky jen přes net, tady www.kojenecke-obleceni.eu Hodně věcí jsem pak dostala, takže nebylo potřeba běhat po obchodech. A pak na větší - Tesco, Takko, místní sekáč a mimibazar. Když kupuješ věci přes net, tak se poptej na rozměry. Mě příjde, že každý výrobce to má jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina254 píše:
Oblečení pro mimi jsem kupovala vždycky jen přes net, tady www.kojenecke-obleceni.eu Hodně věcí jsem pak dostala, takže nebylo potřeba běhat po obchodech. A pak na větší - Tesco, Takko, místní sekáč a mimibazar. Když kupuješ věci přes net, tak se poptej na rozměry. Mě příjde, že každý výrobce to má jinak
jj, kojenecké oblečení to je dobrej shop
, taky jsme tam něco kupovali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tež tesku F&f i velikosti tak 99% jsou dobry i kvalita mne se libi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všude možně.
Co se týče velikostí, nakupuji od oka. Dost jsem nakupovala v Tescu, ale pro kluky tam teď nic vůbec už delší dobu není, dost u nás jede HM, Lindex, ale když se mi zkrátka něco někde líbí, tak koupím bez ohledu na značku - nedávno jsem mu koupila plaťáky v CA, teď posledně trička za 70,– v Takku. Za ty prachy, neberte to.
Na mimino jsem hodně nakupovala na anglických sekáčcích - Brumla, Laclík, Dětský svět… teď v těch větších velikostech už tam toho moc není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takko, Tesco, dětské Kenvelo, C&A apod… Něco je i ze sekáče… Jak mi co padne do oka ![]()
Příspěvek upraven 27.06.13 v 09:27
- Citovat
- Upravit
Bodyčka a overaly nakupuju v Tescu a nebo v C&A, často nakupuju v Kiku a potom tady: www.prodite.com zatím velikosti vždy seděly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nakupuji v M&S a jsem spokojena, velikost maji spis o kousek
Vetsi a mívají i výprodeje. Jinak Tesco oblecky nejsou špatne, rozhodne levnější a kvalitnější nez C&A a H&M
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám oblíbený obchod Paris Kids v Outletu ve Štěrboholech
Tam je taky skvělý Tom Tailor, kde mají i pro prcky… Nakupuji i v Benettonu, H&M, Chicco Shopu na Černém Mostě. Hodně věcí objednávám z Anglie (www.gap.eu, www.zulily.co.uk) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vetšinou nakupuju v C&Ačku, oblečení vydží i několik let, přítom je docela sympatické. Bavlněné dětské trička tam kupuju pořad - jsou skvělé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím maminky kde nejraději nakupujete oblečení pro prcky? Nakupujete i v outletu? Přijde mi dost velký rozdíl mezi jednotlivými obchody v číslování věcí:( a malýho s sebou tahat by bylo o nervy. Máte nějaký obchod který vým vyloženě sedí a jste tam spokojené? i co se reklamace třeba týče? ne všude jsou ochotni ověřila jsem si to ted při reklamaci obuvi v jednou nejmenovaném obchodě.