Kde nakupujete potraviny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No tak, ono, když se všechno zdražuje, rostou i náklady na dovoz, tak to těžko některý obchod bude prodávat levně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nakupuji na Scuku, Rohliku a v Lidlu. Ceny moc neresim, ale zdrazovani jsem si vsimla. Nakupujeme hodnw farmarske a bio zivocisne vyrobky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Levněji už nenakoupis. Já obehnu Lidl, Penny, Tesco a jdu po akcích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupuju přesně jako ty - v Lidlu a Tescu. Teď jsem ale náhodou objevila Penny a některé věci tam byly dost levné, ale je mi ten obchod nějak nesympatický - malý a moc lidí, tak jsem tam byla párkrát a už tam zase nechodím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zdražuje se celkově, takže je dráž všude. Chce to mrknout do letáků a snažit se nakupovat podle akcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, zdražilo všechno. Nákup na týden/10 dní pro 2 dospělé + dítě 2,5 roku nás teď vyjde na dva tisíce a víc ![]()
Nakupujeme v Globusu, + když něco dojde nebo je potřeba jen malý nákup, tak Lidl a místní pekárna na čerstvé pečivo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jezdíme na veliký nákup do města nějak co 2 týdny. Takže beru hlavně víc ovoce a zeleniny. Máme jednu lednici pouze na tohle a druhou na zbytek.
Při nákupu jdeme první do Kauflandu a Lidlu. Pro kocoury bereme v Albertu. Pak jedeme do oblíbené drogerie ve městě. Tuším, že je to Teta drogerie. Je to vše blízko sebe. Takže při jedné cestě. Už v obchodě přemýšlíme, že co se bude vařit. S děckama se domlouváme, které svačiny budou chtít, ať na to vezmu suroviny.
Tesco nemám moc ráda. Tam jdu výjimečně. Hlavně je to úplně jinde, není po cestě a cíleně pouze v srpnu, že tam vyberu školní potřeby v akci. Přes rok to nemám moc v oblibě.
Maso bereme v místním řeznictví. V pondělí mají zabíjačky. Tak v týdnu je čerstvé. Šunku bereme průběžně u nás v obchodě, pečivo taky. Na pečivo jsme včera pořídili pekárnu domácí. Takže si budeme péct i svoje. Máme rádi vícezrnné a celozrnné pečivo.
Příspěvek upraven 15.04.22 v 18:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nakupuju skoro výhradně v Lidlu. Kaufland by byl asi levnější, ale nemám ho v místě bydliště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale my takhle nakupujeme běžně na dýl. Odmítám jezdit do města, když nemusím. Dvakrát do měsíce to bohatě stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rekla bych, ze je to plus minus stejne
Ja nakupuji jen v Albertu, sezenu tam vse, co potrebuji, mam ho nejbliz, navic je to celkem velka prodejna a nikdy nebyva narvano…nejak nemam touhy cekat pul dne ve fronte, nebo se prat s duchodci pred regalem o posledni mouku…spatny mi neprijde ani Lidl, ale tam to nedavam psychicky, vesmes narvano, malo prostoru…ale jinak bych tam jezdila, maji tam zase jine a zajimave veci. A vetsinou kvalitu. Jeste obcas Billa, ale tam nesezenu vse.
- Citovat
- Upravit
Posledních patnáct let v Německu, Rakousku nebo Polsku, jedeme více rodin jednou za 2 nebo 3 měsíce. Ceny a kvalita se s ČR nedají srovnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdražilo se všude, takže na výběr asi moc není. Já jezdím do Alberta, Lídlu, občas Tesco. Ono je to asi jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem v šoku z toho šíleného zdražování nejen potravin… zajímá mě, kde nakupujete, abyste tam nenechali majland, myslím nějaký větší nákup třeba na týden nebo na 10 dní? Za nákup, který mě ještě před pár měsíci stal cca 2000 Kč a vydržel týden, dám nyní klidně i 3000 Kč… většinou nakupuji v lidlu nebo v tescu. Ale oba obchody šíleně podrazily. Ono asi všechny obchody, ale třeba mi dáte tip, kde nákup potravin vychází nejlevněji (bavim se o kvalitních potravinách)