Kde se dají vykoupit byliny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kde se dají vykoupit byliny
Občas si tady prohlížím diskuze a jednou jsem narazil na holčinu, která chtěla radu, jak si vydělávat ve 13 letech. Lidi jí tam radily aby zkusila sbírat bylinky a pak je prodat, že si tím taky vydělávali. To mě zaujalo, protože sám si je suším např. do čajů a když jsem zjistil že se za to dá i prodávat a přivydělat si tím nějaký peníz tak mě to opravdu začalo zajím. Bohužel ale nevím kde se bylinky daji prodat a kdo by si je ode mě koupil. Proto se obracím na vás, jestli by jste mi pomohli a poradili kde se dají prodat? Předem díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Bylinky vykupuje např. Rosa canina: http://www.rosacanina.cz/ - zveřejňují seznam bylin, o které mají zájem. Dále se můžeš stát pěstitelem bylin např pro Sonnentor, dělají to mí známí (mají biofarmu). Někdy jsem jim pomáhala sklízet měsíček lékařský.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Da74628 jsou firmy, co vykupují. Najdeš normálně na netu. Ale jsou dost přísně podmínky, takže to chce si to hlídat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byliny vykupuje např. Leros.
Ale že by to byl fajn výdělek, to teda ne. Musíte mít vytipované místa, kde konkrétní bylina roste ve větším množství, abyste aspoň něco natrhali, a dobré prostory na sušení. Chce to získat zkušenosti a trpělivost. Na začátku je sběrač rád, že se mu zaplatí náklady na přepravu do té sběrny, teda pokud ji nemá vedle baráku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit