Masáže u vás doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.3.22 02:27

Masáže u vás doma

Ahoj…Chtěl bych začít s masážemi doma. V dnešní době se nikomu nechce nikam chodit a tak mě napadlo chodit k lidem domů, aby to bylo pro ně lepší. masaz v klidném domu a tak… Má to vůbec dneska smysl? Myslím si že lidé mají peněz dost a za hezkou relaxační masáž zaplatí když ještě nikam nemusí dojít. Mam do toho jít? V mém okolí to nikdo nenabízí a jsem i u města o 30000 tis. obyvatel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37124
9.3.22 05:57

No nevím, ale třeba u nás doma klid není :D představa, že mi přijde masér a kolem mi běhají 3 děti, to by byla fakt relaxace :mrgreen: to si radši dojdu někam, kde to mají k té relaxaci přizpůsobené, klidné prostředí, hudba atd. Zas za kvalitní službou si myslím lidi dojedou rádi :nevim: akorát teď budou mít všichni krizi a peníze radši nacpou do životně důležitých věcí, než do masáží, to sis nevybral zrovna vhodnou dobu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.3.22 06:03

My jsme si v Covidu zvykli, že i kadeřník jezdí k nám. Bylo to teda za hlavu o 50,– dražší + cesta. To stejné manikúra. Běžně takhle funguje léta pedikúra.
Takže proč ne masáže? Své zákazníky si to najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35532
9.3.22 06:14

Ségra se svagrem to využívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.3.22 06:20

Kamaradka dojede s rozkladacim kreslem, nemusim nikam jezdit, shanet hlidani. Ma porad plno, a to bydlime ve vesnici a jezdi jen do okolnich vesnic. Ona usetri na provozovne, ja na casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.3.22 06:24

My si třeba můžeme ve FKSP vybrat poukazy masáže u masérky, která patří do určitého seznamu. Kdyby mezi ně patřila i masérka jezdící po klientech, tak ji využívám pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
9.3.22 08:22

Muž je mobilní masér a klienty má. Má to jako vedlejší příjem. Zařídit takovou živnost je jednodušší než mít provozovnu, co se týče nároků, aby to hygiena schválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3680
9.3.22 08:56

U mě dělá nemalý podíl pozitivního prožitku z masáže právě to, že jsem v masérském salonu. Takže pro mě by to nebylo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.3.22 08:57

@Michal1988 k nám masér jezdil pravidelně, za jednu masáž jsme platili tisícovku. Bylo to fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat