Výzkumy za peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výzkumy za peníze
Ahoj, zrovna jsme dneska koukal na net a našla vyplňování dotazníku a výzkumu za peníze. Ma s tím někdo zkušenosti? Někde jsem se už registrovala, tak me zajímá, jaké máte s tím zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vyplňuji na narodnim panelu. Ale to je opravdu velmi symbolicky privydelek, tak 200 kč za 2-3 měsíce. Ale někdo tady psal, že si vydela i víc, třeba litr za měsíc. Mě teda hodně výzkumu vyhodí hned na začátku, že nejsem cílová skupina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bagrista to delal, cinnost ukoncil s tim, ze jeho cas je drahy. A to je ochotny jet na kole 30 km pro 300 za dve hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala jsem to cca před 10 lety. Drželo mě to nějaké 2 nebo 3 roky. Měsíční plat v rozmezí 300-600 Kč, párkrát i více. Podle počtu dotazníků, které mi přistály v mailu. Tenkrát ty peníze měly větší kupní sílu. Potom mě to přestalo bavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem zapomněla dopsat, že ta agentura měla zmapováno, kdo to vyplňuje poctivě a pravdivě a kdo chce jen klikat s vidinou výdělku. Jeden kamarád jen klikal a ty dotazníky mu postupně přestaly chodit. I když píšou, že je to anonymní, při čištění dat si zjistí, od kterých respondentů chodí opakovaně nerelevantní odpovědi.
Některé dotazníky byly dlouhé, zabraly i 30 minut a byl to průzkum vším možným-kosmetika i dětská, prací prášky, plenky, hračky, výživa, průzkum ohledně vztahů, ale i energie a jejich dodavatelé. Tenkrát jsem při registraci zaklikla témata, která mě zajímala a byla pro mě aktuální a potom mi ještě přihazovali něco sami, když vyhodnotili, že bych mohla být vhodný respondent. Cena byla za každý dotazník zvlášť, výplata jednou za měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kdysi vyplňovala dotazníky přes MOBROG (nebo jak se to píše). No ale většinou jsem neprošla tím úzkým výběrem vhodných kandidátů. Za ten rok jsem tam měla asi jen 200, ale vůbec nevím, zda to šlo vybrat nebo jak. Musím se tam jít podívat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, ale ne kvůli penězům, to jsou spíš drobný na dvě piva, spíš pro zajímavost. Ale u těch zahraničních už to prý zajímavé je, ale tam zas musíš mít PayPal nebo co a to já nepoužívám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marlleennkkaa píše:
Ahoj, zrovna jsme dneska koukal na net a našla vyplňování dotazníku a výzkumu za peníze. Ma s tím někdo zkušenosti? Někde jsem se už registrovala, tak me zajímá, jaké máte s tím zkušenosti
Nene, nebim proc by mel nekdo kvuli par suanim pomalu vedet jakou mam barvu spodniho pradla a i jine veci..fak k. o
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Nene, nebim proc by mel nekdo kvuli par suanim pomalu vedet jakou mam barvu spodniho pradla a i jine veci..fak k. o
Tak to máš o dotaznicich dost zkreslené představy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Tak to máš o dotaznicich dost zkreslené představy
Nemam, kdysi jsem na nejaky na netu placeny odpovidala, a chteli do podrobna vedet jak zpravuji finance, banka a nevim co..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Nemam, kdysi jsem na nejaky na netu placeny odpovidala, a chteli do podrobna vedet jak zpravuji finance, banka a nevim co..
Máš, tohle už téměř nikoho nezajímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den, ráda bych se Vás prosím zeptala, jestli ještě vyplnujete dotazníky.
Chtěla bych zkusit společnost Toluna, ale nevím jestli je povinné i testováni produktu doma, nebo jestli bych mohla jen vyplňovat dotazníky.
Děkuji
Přeji Vam pěkný den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus vyplňovat u Populace. Ty mám ověřené. Dotazníků mi chodí dost, vyplácí každé tři měsíce. Peníze opravdu přijdou. Nejsou to ale závratné sumy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Národní panel a cenné názory, ale je to spíš zanedbatelné než že by to byl nějaký velký příjem a ještě jsem si to nikdy nevybrala, ano nevím od kolika se dá vybírat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit