Nemam v praci kolegyne.

Anonymní
6.3.22 10:43

Nemam v praci kolegyne.

Chci si jen postezovat. Delam v prevazne muzskem kolektivu + par mladych bezdetnych kolegyn. Ja mam tri deti. Po dvou letech prevazne prace z domova je mi smutno, ze nemam blizkou kolegyni s podobnymi tematy, jako mam ja. Citim se osamela. Kolegove maji bud zenu doma na materske, nebo jsou bezdetni. Kolegyne chodi snad denne parit, cvicit… Pred detmi jsem mela super kolegynky, byly jsme svobodne, byla sranda. Chybi mi to, strasne rada bych mela nejakou babu na klaboseni. Ted mam jen fajnovou online, sedi v jine pobocce. Sance, ze nastoupi nekdo me podobny se limitne blizi nule… Je to pro vas taky dulezity aspekt zamestnani?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
6.3.22 10:48

Tak pro mě je kolektiv určitě důležitý, bez fajn kolegyň by to bylo náročnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
6.3.22 10:52

Je, ale na druhou stranu se snažím, aby mým tématem nebyly jen děti. Mám dvě vrátila jsem se před rokem. Většina kolegů je mladých a bezdětných, trvalo docela dlouho, než si to sedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
6.3.22 10:53

Já jsem tedy chodila do práce pracovat :nevim:. Když si u toho najdeš kamarádku, je to fajn, ale práce především způsob obživy, pro některé koníček a vyšší smysl. Není to diskuzní kroužek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
6.3.22 10:58

A to nemáš žádné kamarádky? Taky mám v práci asi 20 chlapů a 4 ženské a nejsou teda můj šálek kávy. Občas pokecám všeobecně, ale s babama v kanclu totálně s nechutí, v terénu s chlapama jak kdy a jak s kým, nemám potřebu se bavit za každou cenu, naštěstí uz to vesměs pochopili. Na pokecani mám jiné pratele, v pracovním kolektivu si to moc nedokážu představit. V osobním životě mám taky jen pár vybraných přátel, uz jsem vyrostla z toho, pěstovat vztahy s lidma a pak zjistit, ze nejsou upřímní, zavidi a pomlouvaji. O dětech se moc nebavim ani s mými nejbližšími prateli, máme lepší témata, když uz se sejdeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.22 11:04

Já pracuji v kolektivu mladých mužů a neměnila bych! S ženskými bych dělat nechtěla. Do práce se chodím odreagovat a zasmát se od srdce :pankac:.

• Citovat
  • Upravit
791
6.3.22 11:12

Tak já si myslím, že jen ženský kolektiv stojí za nic. Prostě baby drbou a já to nesnáším. Já si v práci potřebuju taky pokecat, ale stačí mi jedna dvě osoby s kterými si rozumím. Já nemám ráda falesne lidi. A že jsou v dnešní době lidi zlí a zavistivi. Jinak v nynější práci jsem 5 měsíců a moc času na pokec bohužel nemám, jen tak okrajové v mezičase a o přestávce, jinak makám a mám ve sluchátkách rádio. Jsem introvert a vyhovuje mi to. Nesnáším jak vidím a slyším, jak jedna druhou pomlouva a nadává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
6.3.22 11:19

Pro me je dulezity, abych v praci mela i kolegy, se kterymi si rozumim, pak se do ty prace vic tesim. Pred materskou to bylo dokonaly! Po ni bohuzel budu muset hledat nove misto, tak se toho bojim. Ale teda nepotrebuju nutne lidi stejne jako ja. Kolegyně byla o dost starsi a mela deti a pritom to mezi nama nemelo chybu. To same kolega. A jinak ja bych za muzsky kolektiv byla stastna! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7713
6.3.22 12:38

@Deninina …že jo, vid´, taky to mám podobně. nějak lidem moc nevěřím, takže když kecat- at´ už pomlouvat, nebo vtipkovat, tak v rámci práce nebp prostě kolem toho, co je ted´ a tady. Nikdo nemusí vědět, s kým a jak žiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
6.3.22 13:58
@lussinka píše:
Tak já si myslím, že jen ženský kolektiv stojí za nic. Prostě baby drbou a já to nesnáším. Já si v práci potřebuju taky pokecat, ale stačí mi jedna dvě osoby s kterými si rozumím. Já nemám ráda falesne lidi. A že jsou v dnešní době lidi zlí a zavistivi. Jinak v nynější práci jsem 5 měsíců a moc času na pokec bohužel nemám, jen tak okrajové v mezičase a o přestávce, jinak makám a mám ve sluchátkách rádio. Jsem introvert a vyhovuje mi to. Nesnáším jak vidím a slyším, jak jedna druhou pomlouva a nadává.

Lepší je v práci se moc s ostaními nekamarádit. Nikdy nevíš, kdy se to obrátí proti tobě. Je lepší, nepouštět si tam lidi příliš k tělu. Moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.22 15:40

@Deninina Kamaradek par mam, ale take naslapane odpoledne s detmi, takze casu je poskrovnu. Takze ja bych si spis pokecala behem toho obeda nebo u kavovaru :-D Small talk a nezavazne vtipky prave moc nezvladam, nejsem moc spolecenska, spis mi chybi to sdileni vsednich zazitku a starosti na coz tam ale nemam relevantni cilovou skupinu😂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.22 00:47
@Anonymní píše:
@Deninina Kamaradek par mam, ale take naslapane odpoledne s detmi, takze casu je poskrovnu. Takze ja bych si spis pokecala behem toho obeda nebo u kavovaru :-D Small talk a nezavazne vtipky prave moc nezvladam, nejsem moc spolecenska, spis mi chybi to sdileni vsednich zazitku a starosti na coz tam ale nemam relevantni cilovou skupinu😂

Jenže problém je v tom, že to sdílení zážitků a problémů je nadlouho a nikdo nemá tolik času někoho poslouchat. Tebe zajímají denní zážitky a problémy druhých?

• Citovat
  • Upravit
Marina28
9.3.22 12:10
@Anonymní píše:
Chci si jen postezovat. Delam v prevazne muzskem kolektivu + par mladych bezdetnych kolegyn. Ja mam tri deti. Po dvou letech prevazne prace z domova je mi smutno, ze nemam blizkou kolegyni s podobnymi tematy, jako mam ja. Citim se osamela. Kolegove maji bud zenu doma na materske, nebo jsou bezdetni. Kolegyne chodi snad denne parit, cvicit… Pred detmi jsem mela super kolegynky, byly jsme svobodne, byla sranda. Chybi mi to, strasne rada bych mela nejakou babu na klaboseni. Ted mam jen fajnovou online, sedi v jine pobocce. Sance, ze nastoupi nekdo me podobny se limitne blizi nule… Je to pro vas taky dulezity aspekt zamestnani?

Dulezite by pro mne bylo, jestli se i tak v tom kolektivu citim dobre, jestli to jsou fajn/dobri lide, i kdyz treba resi jina temata nez ja. S kazdym se nejake to tema najde.

Pokud bych se v praci s nikym vubec nebavila nebo by byli neprijemni, tak bych tam moc dlouho nevydrzela, ale nevadi mi nemit v kancelari vylozene kamosku, hlavne, ze spolu dobre vychazime a jednou za cas jdeme na obed.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat