Kde se vyrábí Angelsounds

2551
29.3.14 18:04

Kde se vyrábí Angelsounds

Zdravím. Nemůžu nikde najít, kde je vyrobený Angelsounds? Vy, co ho máte, můžete mi to napsat, prosím? Třeba je to psané v návodu nebo na krabici :).

Neprodáváte teď někdo? Jak jste spokojené? Uvažuji o koupi na eBay, ale z Anglie to asi bude mít jiné nabíjení a z Číny se toho trochu bojím. Ale pokud je z Číny vyrobený i ten originál, tak je to skoro na stejno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23
29.3.14 18:22

Tak ten můj je vyroben v Číně, jinak návod a veškeré nápisy jsou anglicky, až na poslední stránce píšou adresu, kde se vyrábí. Myslím, že to bude u všech stejné. Jinak spokojená jsem moc. Kupovala jsem ho ve 13. týdnu, ale srdeční ozvy miminka jsem bezpečně našla až tak od 16.týdne. Používám ho tak 2-3× týdně, hlavně šestiletá dcera si to užívá a vždycky si poslechne i svoje :srdce: Takže zábava pro celou rodinu :D Prodávat budu asi za 7týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
29.3.14 18:23

China rulez :pankac:

máme ho taky přes ebay a stál nový polovic co v ČR a spokojenost. Teď ho prodávat nebudu, necháme si ho na dalšího prcka.

Jo a jiné nabíjení to nemá.

• Citovat
  • Upravit
2551
29.3.14 18:39

@Ariadne A z eBay máš z Číny nebo Anglie?

@linda.r A kupovala si kde? V ČR nebo jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
29.3.14 18:48

Já jsem ho nekupovala, ale návod je pouze v angličtině, takže z ČR asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.3.14 19:41

@Brenda71 můj vyroben v Anglii - koupila jsem ho přes inzerát, jsem spokojená, zbavim se ho po porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
30.3.14 07:10

@martina.se A nabijeni ma klasicke i do nasich zasuvek? nebo se to nenabiji ani ze site a je to jen na clanky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.3.14 08:52

@Brenda71 je to na 9V baterku, žádné nabíjení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí