Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím. Nemůžu nikde najít, kde je vyrobený Angelsounds? Vy, co ho máte, můžete mi to napsat, prosím? Třeba je to psané v návodu nebo na krabici
.
Neprodáváte teď někdo? Jak jste spokojené? Uvažuji o koupi na eBay, ale z Anglie to asi bude mít jiné nabíjení a z Číny se toho trochu bojím. Ale pokud je z Číny vyrobený i ten originál, tak je to skoro na stejno…
Tak ten můj je vyroben v Číně, jinak návod a veškeré nápisy jsou anglicky, až na poslední stránce píšou adresu, kde se vyrábí. Myslím, že to bude u všech stejné. Jinak spokojená jsem moc. Kupovala jsem ho ve 13. týdnu, ale srdeční ozvy miminka jsem bezpečně našla až tak od 16.týdne. Používám ho tak 2-3× týdně, hlavně šestiletá dcera si to užívá a vždycky si poslechne i svoje
Takže zábava pro celou rodinu
Prodávat budu asi za 7týdnů.
China rulez ![]()
máme ho taky přes ebay a stál nový polovic co v ČR a spokojenost. Teď ho prodávat nebudu, necháme si ho na dalšího prcka.
Jo a jiné nabíjení to nemá.
Já jsem ho nekupovala, ale návod je pouze v angličtině, takže z ČR asi nebude.
@Brenda71 můj vyroben v Anglii - koupila jsem ho přes inzerát, jsem spokojená, zbavim se ho po porodu ![]()
@martina.se A nabijeni ma klasicke i do nasich zasuvek? nebo se to nenabiji ani ze site a je to jen na clanky?