Kde sehnat chůvu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
26.8.21 14:22

Kde sehnat chůvu?

Dámy, vy, které máte nebo jste měly chůvu, kde jste ji sehnaly?
Dala jsem si inzerát, ale nic kloudnýho, na hlidackach jsem se taky s nikým nedohodla, začínám to vzdávat. Poraďte! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
26.8.21 14:28

Hodně vídám na FB v místní mama skupince poptávku / nabídku chůvy a teda kámoška, co vím, měla tehdá přes ty Hlídačky 😊

• Citovat
  • Upravit
20
26.8.21 14:32

Hlídačky jsou dobrý, ale když se mi nějaká zalíbila, tak nevyhovovaly časový možnosti atd. Na místní skupinu mamin jsem to dávala, psala jsem i těm, které se nabízely u jiných příspěvků a dostala jsem zobrazeno :lol: Ach, ještě chvíli bez hlídání a skončím asi v blázinci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5943
26.8.21 14:42

A jak staré dítko chceš hlídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.8.21 14:45

@Kipa22 Šestiměsíční. Klidně to může být maminka, co má své dítko a brala by si ho sebou, na tom mi nezáleží a vidím to jako výhodu celkem. Zatím to vychází na 4 - 6 odpolední v měsíci, popř dle domluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
26.8.21 14:49

Možná záleží i na lokaci, protože u nás na vesnici jich taky moc není zatímco ve městě jo… Ale třeba se brzy někdo objeví😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.8.21 14:55

Jsem kousek u Prahy. Třeba se jim prostě nelíbím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
26.8.21 15:15
@lupiluja píše:
@Kipa22 Šestiměsíční. Klidně to může být maminka, co má své dítko a brala by si ho sebou, na tom mi nezáleží a vidím to jako výhodu celkem. Zatím to vychází na 4 - 6 odpolední v měsíci, popř dle domluvy.

TY jsi hustá. Fakt. To jsi tak zoufalá? Půlroční dítě bych svěřila jen osobě, které plně důvěřuji a která dítěti zajistí jeho obvyklý režim. Nebo chůvě z agentury za stejných podmínek. Nikdy bych nedovolila, aby někdo takové mimino tahal po všech čertech, vyřizoval záležitosti se svým dítětem, třeba kroužky, chodil s ním po obchodech atd.

Dětí mám víc a s miminkem jsme fungovali normálně, včetně výše uvedeného. Ale něco jiného je, když nad tím jako matka mám kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
26.8.21 15:26

@Pears206
Jé, ty jsi ale miloučká osoba.
Nevím, proč bych měla být zoufalá, prostě sháním hlídání. Jinak to bylo myšleno spíš tak, že by si mohla vzít svoje dítě do mé domácnosti. A úplně nevím, jak mám asi jen tak vyčarovat někoho, komu plně důvěřuji, nějak to snad začít musí, ne? Třeba zezačátku hlídáním v mé přítomnosti apod. Ty jsi sice hrozně úžasná, že sis poradila bez hlídání a zařídila sis vše sama, ale na to se tě nikdo neptal. Takže děkuji za odpověď k dotazu, fakt jsi mi pomohla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
26.8.21 15:55
@lupiluja píše:
Jsem kousek u Prahy. Třeba se jim prostě nelíbím :mrgreen:

Kde kousek u Prahy? Můžeš klidně i SZ. Chápu té, já mám výhodu v mamce která občas chodí s malou na procházku takže si odfrknu a kdybychom byly náhodou poblíž sebe rada bych ti pomohla s hlídánim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.8.21 15:56
@lupiluja píše:
@Pears206
Jé, ty jsi ale miloučká osoba.
Nevím, proč bych měla být zoufalá, prostě sháním hlídání. Jinak to bylo myšleno spíš tak, že by si mohla vzít svoje dítě do mé domácnosti. A úplně nevím, jak mám asi jen tak vyčarovat někoho, komu plně důvěřuji, nějak to snad začít musí, ne? Třeba zezačátku hlídáním v mé přítomnosti apod. Ty jsi sice hrozně úžasná, že sis poradila bez hlídání a zařídila sis vše sama, ale na to se tě nikdo neptal. Takže děkuji za odpověď k dotazu, fakt jsi mi pomohla :D

Z tvé ublížene odpovědi by se možná dalo vyčíst, proč nemůžeš nikoho najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
26.8.21 18:52
@lupiluja píše:
Hlídačky jsou dobrý, ale když se mi nějaká zalíbila, tak nevyhovovaly časový možnosti atd. Na místní skupinu mamin jsem to dávala, psala jsem i těm, které se nabízely u jiných příspěvků a dostala jsem zobrazeno :lol: Ach, ještě chvíli bez hlídání a skončím asi v blázinci..

Za „zobrazeno“ bych střílela :roll: :hug:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
26.8.21 18:54

Teďka čtu věk, nemají třeba „neprofesionálky“ strach? 🤔 půlroční capart je fakt malej, co si budem.

• Citovat
  • Upravit
2005
26.8.21 19:33

Mela jsem na hlidani pani ucitelku ze skolky. Zkuste v okoli rozhodit inzeraty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
26.8.21 22:24
@janickaIII píše:
Z tvé ublížene odpovědi by se možná dalo vyčíst, proč nemůžeš nikoho najít.

Asi tak ;)

Zakladatelko, zkus si odpoved @Pears206 precist bez emoci a milym tonem, neni v tom nic utocneho ;) jinak sama jsem taky nad hledanim chuvy premyslela (mam 7m) a ma v zasade pravdu. A klidne zoufalost priznam :mrgreen: ale prijde mi lepsi i mimino na 2-3h jednou tydne nekomu sverit a moct si treba efektivne udelat pracovni veci, ktery vlecu pred sebou a akorat se z toho stresuju, protoze po nocich to nejsem schopna udelat…a babicky hlidaci nemame. Vlastne nemam nikoho, komu bych prte mohla sverit, takze te plne chapu.

No neporadila jsem, ja spis prisla nakouknout, abych kdyztak vedela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital