Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Taky to mam naopak, 75A sem nemohla sehnat, vsechny hezky kousky akorat B a vejs a nebo moc velkej obvod kolem tela
ono sehnat podprdu je umeni, ja sehnala v hmku.
MARKS&SPENCER, NEXT, BRAVISSIMO, TRIOLA, TIMO, TRIUMP, LEJABY, SIMONE PERELLE… Toho je.
Mam super zkusenosti s Timo… v Praze na Vysocansky…super poradi, mily.. ![]()
Znám svou reálnou velikost a kupuju na http://brastop.co.uk/
Kupuju na Astratex. Mám 75G/H (v závislost na střihu) dělám to tak, že koupím třeba 8kousků. Co nesedne, to vrátím a když si vyplním elektronicky vratkový formulář, tak si můžete vytisknout poštovní štítek na balík, kde je už uhrazené poštovné. Peníze na účtě zpátky bývají do dvou dní od potvrzení přijetí balíku v astratexu.
Kupuju nejčastěji Triolu buď přímo v prodejně Triola nebo v běžném obchodě se spodním prádlem (ne typu Tezenis apod.).
Ještě mají na Astratexu docela fajn kalkulačku na výpočet velikosti podprsenky, ale pokud máte velká a měkká prsa, tak ta jejich kalkulačka dost nadhodnocuje (mě to spočítalo 75I)
@superwoman píše:
Zdravím dámy, mám dotaz, nebo bych Vás spíš chtěla poprosit o radu. Mam prsa 75E, a vůbec netuším, kde sehnat podprsenku takové velikosti. Přes inetrnet si ji koupit netroufnu a v obchodech jako je HM nebo C&A jsem podprsenky velikosti 75E nikdy nenašla. Proto se ptám, jakou velikost máte Vy, a kde podprdy kupujete? Děkuju předem za jakýkoli tip.
Le Chaton, Správná podprsenka, Marks and Spencer.
@superwoman Intimissimi a teď jsem si zkusila koupit tu bez kostic, pouze vycpávky a naprostá bomba! Konečně mě nic netlačí, celý den v práci, do žeber a udělá i krásný dekolt
Jinak u mě je to naopak…75B
Taky nakupuju na Astratexu, taky mam 70 E
Ale chce to opravdu správně změřit prsa. A obvod. Dost dlouho jsem nosila 75 C/D, a pak jsem se divila, že po čase začla plandat a prsa mi z toho lezly ven, když jsem se předklonila. Pak jsem se někde dočetla, jak to správně změřit a ejhle. Je z toho 70 E
Jinak tuhle velikost jsem ještě nedavno sehnala náhodou v Lindexu. Ale taky mám problém, v normálnim běžnym obchodě to je nesehnatelný. Velikosti se zvětšujou přímou úměrou. Jakmile máte E, tak obvod začíná na 80 atd
Já musím zkoušet, jednou jsem objednala z eshopu stejný typ co jsem nosila, jen jinou barvu a stejně mi neseděla. Jinak mám oblíbené Triumphky, DIMky, Lisca.
Mamka má sice košíky jen D, ale je to žena po 50, a většina podprsenek v běžném obchodě jí nesedí, přelézá a podobně. Kupovala i přes internet a nejlépe jí sedí střihy nevyztužených full-cup podprsenek z obchodu Cellbes. Má odtud už několik podprsenek, krajkové i hladké a drží i po delší době. Myslím, že košíky jsou ale jen po velikost D. Střihově ale sedí hezky.
Já mám naopak opačný problém, už jsem v jiném fóru zmiňovala, že nakupuji především v M&S. Nosím 65B a pokud zato nechci dát víc než 1000, je problém hezkou podprsenku sehnat ![]()
Ahoj..prosim o laicky nazor.. vzdy jsem si kupovala podprsenky v beznych obchodech, H&M, Lidl..velikost 80B. Nyni pri tehu pri ztezknuti prsou potrebuji zrejme novy strih podprsenky se sirokymi raminky, nyni trpim na bolesti krcni patere a svalu v mistech raminek podprsenky.. Ale zduvodu corona viru jsou obchody zavrene, koukla jsem na net a dle kalkulatoru velikosti jsem nyni v soku
dle navodu mereni my vyslo 70F nebo 70E.
Je pravda ze obvod podprsenky asi mam zbytecne vetsi..ale co ta velikost kosicku? Vzdy mi prislo ze B odpovida..ikdyz nyni me nektere me starsi podprdy kosnicemi rezaji a delaji otlaky do prsou u podpazi… Prosim nemate nekdo zkusenost s temito kalkulatory nebo s tim ze ve specializovanym obchode Vam rekly uplne jinou velikost kosicku nez jste byly zvykle? Dekuji za reakce…