Kde si kupujete tepláky pro sebe?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kde si kupujete tepláky pro sebe?
Holky, kde si kupujete pro sebe tepláky? Jsem líná běhat po krámech a stejně ty co mají jsou buď děsný a po vyprání ještě děsnější
a nebo značkový za tisíce, ty taky mít nemusím. Hledám nějaký kompromis, pěkné tepláky na doma nebo na cvičení za solidní cenu. Asi bych si objednala něco na netu.
Máte už nějaké vyzkoušené?
taky mi vadí, když se po vyprání srazí a jsou mi krátký. vysoká jsem normálně - 168 cm, ale mám plno krátkých tepláků ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám teď hezké tepláky z Tchiba a jedny z Tesca. Ty z Tesca bych jim zašla nejraději hodit na hlavu, protože mají i po vyprání vytlačená kolena. Takže mi taky asi nezbyde nic jiného než si koupit nějaké dražší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamina87 píše:
já u vietnamců![]()
a ještě jsou pěkný i po několika vypráních..
Taky
a jsou pořád hezké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si nedávno kupovala dvoje v Takku,příjemný materiál,ani nebyly drahý,cca 300kč.
Na netu bych si je asi nekoupila,tepláky/kalhoty/potřebuju vyzkoušet,musí mi dokonale sedět a musim se v nich cítit pohodlně.
Na kolik to pereš,že se ti srazí?Mě se to u žádných tepláků ještě nestalo.
Jinak na to cvičení bych si koupila určitě nějaké lepší ve sportu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vyzkoušela snad všechno (značkový, neznačkový, vietnamci - to vůbec nesedí a nedělá hezký zadek). Nejlepší jsou Litex !
Už je ani nemusím zkoušet a objednávám přes net. Velice kvalitní, příjemný materiál, hezké střihy i barvy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávno jsem tepláky kupovala v New Yorkeru, mají tam slušný výběr a stojí 380,–. Mám i nějaké z HM.
Ale chce to vyzkoušet, některé mi vůbec neseděly, nakonec jsem vybrala dvoje moc pěkné, po vyprání se nesrazily a nežmolkují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
monkax píše:Mamina87 píše:Taky
já u vietnamců![]()
a jsou pořád hezké.
Přesně tak…a stojí 200,– Kč a méně…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u vietnamcu, maji super sportovni pod 200kc a vypadaji lip jak kdejaky znackovy ![]()
- Citovat
- Upravit
merett píše:
u vietnamcu, maji super sportovni pod 200kc a vypadaji lip jak kdejaky znackovy
Tak to jste mi navnadily
Dnes tam vyrazím!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já třeba od ťamanů nemůžu jsem totiž hodně vysoká a i když mají krásné a levné tak na sebe neseženu
Nakupuji v Litexu ale kdyby věděl někdo kde sehnat dlouhé a levné tak taky bych tip uvítala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lenka512 píše:monkax píše:Přesně tak…a stojí 200,– Kč a méně…Mamina87 píše:Taky
já u vietnamců![]()
a jsou pořád hezké.
![]()
Jo taky je tam kupuju ale musís hodně prohlížet ten materiál protože některe z nich jsou po prvním vypraní plné žmolku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit