Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Hezky den všem,
nacházím se ve spatne situaci ani ne tak životní, spíš náhlé a potreboval bych pujcit, nejde ani tak o velkou částku, ale spis to spěchá. Banky mi nechtějí pujcit z nejakeho duvodu, nejsem v registru. Nemam žádné dluhy ani nejsem bez prace, ba naopak, jsem schopny splácet i 15k měsíčně a to my ještě dost penez zůstane, bohužel musím narychlo sehnat určitou sumu a proto se ptam kde si teda pujcit? Neznáte někoho nebo nemáte zkusenosti kde takto na rychlo půjčí? Zkusil jsem snad vsude a přijde ze banka chce spis “dlužníky” na delší dobu. Suma půjčky muze být třeba i těch 15 000 které mužů hned splatit další měsíc bez problému a to i s necim navíc. Děkuji za odpověď
Přeji hezky zbytek dne.
A teďka tu o karkulce. ![]()
Jinak řekni v bance že chceš 200 tis na 5 let, když ti dají jen delší půjčku a hnedka za měsíc ji splat. Můžeš bez penále, je na to zákon. ![]()
Pokud ti nechce půjčit ani vlastní banka, tak to s tou možnosti splacení asi nebude tak horký
jestli to fakt hoří, tak hoď neco do frcu
Jojo, pracuješ, vyděláváš dobře, nedlužíš a přesto ti banka nepůjčí ani 15k
Tak ten je fakt dobrej.
Budeš muset jít škemrat k přátelům, ale tipuju, že ti už ti taky nepůjčí ani litr.
Banka ti nepůjčí, důvod ti sdělili?
Jinak je nemusí zajímat, na jak dlouho by sis to bral. Prostě půjčka u banky a hned splatíš, když peníze máš na splácení. Tady ti nikdo groše nepošle, tu se posílá jen ženským s mimískama na dávkách ![]()
Pokud by byl dotaz myšlený vážně(nechci zkoumat), tak stačí požádat v bance o kreditní(úvěrovou) kartu. Pokud je tazatel bezúhoný jak píše, má příjem, tak je otázka schválení velmi rychlá. Je tam výhoda, že většinou mají tři měsíce bez úroků atd. Na tyhle účely je to fajn. Pro ty kdo nezvládnou zaplatit včas, je to celkem drsná past.
@Tichošlápek píše:
Pokud ti nechce půjčit ani vlastní banka, tak to s tou možnosti splacení asi nebude tak horkýjestli to fakt hoří, tak hoď neco do frcu
Pokud má záznam v rejstříku dluhů, tak má opravdu problém, a to na několik let, dokud ho nevymažou. A je úplně jedno, že všechno je zaplacené, nic momentálně nedluží, není v exekuci a má plat, ze kterého může v pohodě splácet x tisíc měsíčně. Bohužel.
Tak 15K ti půjčí snad i rodina nebo kamarádi. Ti tě jistě dobře znají a vědí, že jsi v pohodě, spolehlivý, vyděláváš a hned další měsíc jim to bez problémů splatíš. No ne?
![]()
@unuděná Nechcu pujcit tady tak klid
Nikdy jsem si nepujcoval, nebylo potřeba a ani nikde nikomu nic nedluzim. Jen jsem se zeptal, jak jsem rikal predtim tady nejde o tu sumu spis to je na rychlo, nepotřebuji 200 tisíc a splácet to 5 let na co. Ptal jsem se na možnosti Zaplo a tady ty věci, co jsem viděl. Zbytečně komentáře si nechte dekuji.
@Anonymous99 píše:
@unuděná Nechcu pujcit tady tak klidNikdy jsem si nepujcoval, nebylo potřeba a ani nikde nikomu nic nedluzim. Jen jsem se zeptal, jak jsem rikal predtim tady nejde o tu sumu spis to je na rychlo, nepotřebuji 200 tisíc a splácet to 5 let na co. Ptal jsem se na možnosti Zaplo a tady ty věci, co jsem viděl. Zbytečně komentáře si nechte dekuji.
Lžeš. Nebo minimálně zamlčuješ něco důležitého, kvůli čemu ti banka nepůjčí. I když jsem na rodičáku brala 8k měsíčně po dobu několika let, mohla jsem do 24 hodin mít 200k od své banky ![]()
Něco tam být musí.
Když ti jde o takhle nízkou částku a splatíš jí příští měsíc, pokud bys byl bezúhonný, tak ti banka nabídne kontokorent, kreditku.
Pokud by ti banka nabídla jen vyšší úvěr, půjč si víc, a mimořádnou splátkou to uhraď zpátky + doplatek příští měsíc a je to.
Hele já sem „samoživitelka“ (dle informací, které má banka k dispozici, že žiju s partnerem se nemá jak dozvědět) s měsíčním obratem na účtu ve výši sotva průměrné mzdy, a k okamžitý půjčce mi banka stabilně nabízí asi stotisíc bez dokožení příjmů.
Tak se nedělej a zamysli se.
@Anonymous99 píše:
@unuděná To možná dříve, teď je jiná doba.
Ne, i teď. Jaké bylo odůvodnění banky, že ti nepůjčí?