Kde studovat logopedii
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pedagogické fakulty, speciální pedagogika, případně přímo obor logopedie ![]()
Pokud vím tak to lze studovat pouze na VŠ, VOŠ ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
jako učitelka by jsi si měla umět vyhledat kde studovat logopedii.
Masaryčka má kombi i prezenční studium logopedie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin neumím dobře hledat. Vyhledávání mi nejde. Zase umím jiné věci. Naštěstí učím první a druhou třídu a tam vyhledávání není tolik potřebné.
Zrovna tu Masarycku jsem našla, ale chtěla bych vic možností. Potřebovala bych něco, kde je výuka o víkendu, protože vedení mě neuvolní. Masarycka má výuku hodně i v pátek.
- Citovat
- Upravit
Najdi si všechny VŠ, které ten obor mají, a buď si vyhledej loňský rozvrh (zrovna na MU to jde) anebo napiš na studijní. Hned uvidíš, kde jsou víkendy a kde pátky. Ale stejně na to nejde spoléhat. Studuju teď MU, studijní tvrdilo, že bývají soboty a sem tam nějaký pátek. S tim jsem do toho studia sla. Ale realita je taková, že jsou samé pátky a sem tam nějaká sobota…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Veřejné školy ale takto výuku mají
soukromá logopedie se nedá studovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chs.jasmin píše: Více
Ne všechny. Některé mají i soboty, případně pátek + sobotu ale ne každý týden.
- Citovat
- Upravit
UPOL např.
Ale tam to budou asi taky hlavně pátky, sobota spíš výjimečně (studuji jiný obor a sobota nebyla letos ještě žádná)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem učitelka prvního stupně, mám udělaný kurz logopedické prevence. Je to ta nejnižší možnost a vím, že nikdy nebudu klinická logopedka, ani mi o to nejde, ale existuje nějaká možnost, kde a co vystudovat k logopedii víc? Jde mi o konkrétní fakulty a obory, kde hledat?
Snažím se celý večer, ale vyhledávání mi nikdy nešlo.