Kde už se bežkuje?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kde uz se bezkuje?
Zdravim sportujici maminky a mam dotaz hl. na ty na severu Cech, ale samo i ostatni-uz jsou nekde upravene a funkcni bezecke stopy?
Moc dekuji za vsechny typy!
K.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, tak zase obnovují-máte nekdo info o trasách, které už by byly funkční? Díky a pěkný den.
K
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K82 Přebuz na západě
i na božídarsku se najdou stopy, ale spíš na kameňačky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@whooro píše:
@K82 Přebuz na západěi na božídarsku se najdou stopy, ale spíš na kameňačky
Potvrzuji, na Přebuzi jsem byl předevčírem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@whooro @Zumpa
Děkuji! Jaké jsou, prosím, tipy kde parking atp.? Tam to neznám. A jak to bylo s kvalitou a „obsazenosti“? Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co vím, tak v Beskydech je stezek otevřených více. Radhošť, Bílá, Soláň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K82 s kvalitou ti neporadím, jsem teď těhotná a neběžkuju
ale koukej kdyžtak na http://gis.kr-karlovarsky.cz/klm/ je tam zobrazený aktuální stav tras, kdy byly upraveny, kým a čím. A co se týče parkingu, přikládám např. mapu ze zmíněného serveru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K82 píše:
Ahoj, tak zase obnovují-máte nekdo info o trasách, které už by byly funkční? Díky a pěkný den.
K
Funkcniho toho je dost, akorat ti co bezkuji kazdy rok si momentalne nezajezdi, protoze kdejaky blb, co nebezkoval od prevratu, tak ted musi na truc na bezky. Stopy rozsekane, bordel, psy, decka akorat clovek klickuje jak zajic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K82 píše:
@whooro @Zumpa
Děkuji! Jaké jsou, prosím, tipy kde parking atp.? Tam to neznám. A jak to bylo s kvalitou a „obsazenosti“? Děkuji!
Zaparkovat můžeš kousek od penzionu Jelení, viz mapa:
https://mapy.cz/zakladni?…
@Pavlik Morozov píše:
Funkcniho toho je dost, akorat ti co bezkuji kazdy rok si momentalne nezajezdi, protoze kdejaky blb, co nebezkoval od prevratu, tak ted musi na truc na bezky. Stopy rozsekane, bordel, psy, decka akorat clovek klickuje jak zajic.
Jo, to co se na horách děje, to je masakr. Lidi jsou neskutečně debilní a neskutečný dobytek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Jo, to co se na horách děje, to je masakr. Lidi jsou neskutečně debilní a neskutečný dobytek.
Delaji to naschval. Tohle nejsou zadni navstevnici hor nebo milovnici zimnich sportu. To je dobytek z mesta co trucuje, ze nemuze chodit do obchodaku a hospod, tak otravuji na horach. Hnus, chce mne z tohohle vzorku populace zvracet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa @Pavlik Morozov
Já to stihla minule utery na Jizerce a byla to absolutní paráda, ani noha. A pak se to zvrhlo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.