Kavárna pro děti

8
20.11.17 10:12

kavárna pro děti

Zvažuji otevření kavárny vhodné pro maminky s miminky i s většímy dětmi. Jediné s čím stále zápasím je prostor. Nedaří se mi sehnat vhodný. Teď se mi naskytl prostor, hezky na hezkem místě, bohužel ale s točitými schody. Bylo by to pro Vás maminky zásadní rozhodnutí, proč si raději vybrat jinou kavárnu.
Oblast Praha 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
20.11.17 10:32
@Lucapaf píše:
Zvažuji otevření kavárny vhodné pro maminky s miminky i s většímy dětmi. Jediné s čím stále zápasím je prostor. Nedaří se mi sehnat vhodný. Teď se mi naskytl prostor, hezky na hezkem místě, bohužel ale s točitými schody. Bylo by to pro Vás maminky zásadní rozhodnutí, proč si raději vybrat jinou kavárnu.
Oblast Praha píše: Více

Pro takovou kavárnu je klíčové, aby byla bezbariérová, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
20.11.17 10:38

Pokud je treba se tam dostat s kocarkem tak to teda blby je. I obyc dlouhy schody me odradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
20.11.17 11:46

Ano, mně by to odradilo a nešla bych tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
20.11.17 12:06

Také by mě to hodně odradilo.Do herniček chodí převážně maminy s kočárkem, já bych pod schodištěm kočár nenechala hlavně kvůli krádežím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
20.11.17 12:07

Na druhou stranu me by zalezelo jestli jde pod schody kočárek v bezpečí nechat, vetsi decka to zmaknou a male dneska plno lidi satkuje, jedno se unést da.. Me by to neodradilo kdyby se mi líbilo vevnitř :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.11.17 12:12

Děkuju moc si Vážím vašich reakcí a úplně chápu. Budu hledat dál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
20.11.17 12:15
@Lucapaf píše:
Děkuju moc si Vážím vašich reakcí a úplně chápu. Budu hledat dál :)

Určitě to bude lepší. Konkurence je veliká a každá si raději vybere bezbariérový přístup, kde bude mít i přehled, když si nechá kočár před hernou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2680
20.11.17 12:25

Já do takové jedné herny chodim a celkem mi to vadí. Kočár musim nechat dole uplně bez dozoru, mladšího syna vytahnout po jedněch schodech(starší jde sama), tam se přezout a pak další schody. Ted v zimě je to mazec, když je člověk navlečenej plus taham tašku s věcma. Jiná herna tady neni, takže tam i přesto chodim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.