Jak strávíte podzimní prázdniny

4885
26.10.17 05:48

Jak strávíte podzimní prázdniny?

Já s dcerou, tchýní a s maminkou jedem na wellnes. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4885
26.10.17 05:50

Manžel, tchán ani táta už dovču nemaj a syn jen pozdvihl obočí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.10.17 06:15

Mam dovolenou, 2 ze 3 deti mi odjizdi vramci sveho krouzku dneska v 8h.na prazdniny a vrati se v sobotu.
Syn zustane doma. Dopoledne si poklidime a nachystame jidlo. Zitra dopoledne chceme jet do mesta po obchodech (mozna se vydame dnes odpoledne). A v patek odpoledne jsem zname, kolegyni slibila, ze ji pomuzu chystat na svatbu stoly a vse a v sobotu chce, abych se jim doma starala o hosty rano, kdyz budou cekat. Odpoledne se vrati dcery, urcite spinave, jak budou litat na chate a po lese. Pak se musime naucit na pondeli chvilku. Nudit se nebudeme.
Puvodne jsem chtela jet se synem na dva dny za segrou do Prahy, ze jsem zapomnela na svuj slib.

Edit. Mam volno, jak skolaci. Takze jsem si i kluka skolare nechala doma a holky uz frci vlakem. Ty maji svuj program.

Příspěvek upraven 26.10.17 v 08:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
26.10.17 07:02

Dneska frčíme do Jeseníků, Horní Lipová. Houby prej ještě rostou a moc se těším do thermálů Velké Losiny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
26.10.17 07:24

My s chlapem do prace a mala do skolky :)

• Citovat
  • Upravit
31289
26.10.17 07:38

Jedeme jakoby žádný prázdniny nebyly :mrgreen: školka funguje, dovolenou si šetřím na Vánoce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
26.10.17 08:02

Já děti včera odeslala k babičce, přijedou v sobotu večer. Dneska mám dovolenou, vyřídím si úřady a budu se válet doma. Zítra jdu do práce a moc se těším, že nebudu hlídat čas, abych stíhala vyzvedávat v družině. A večer jdeme s manželem do hospody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
26.10.17 08:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
26.10.17 08:09

Ani nevim, ze nejaky prazdniny jsou :mrgreen:. Odplenkovavam dceru takze budu cely dny vytirat louzicky :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1923
26.10.17 08:14

Mám prázdniny též. Dnes pojedeme s raubirema plavat a přijde kamaráda s dětma. Zítra. Mají raubíři trénink, ta budem více méně odpočívat. V sobotu zámek Jezero a strašidla. Neděle křest cd :lol: a jinak prostě odpočívat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
26.10.17 08:36

Děti jsem odeslala k babičce už včera a po oba dva dny jsem v práci. Užívám si to, že nemusím hlídat čas a se stresem stíhat jak ráno autobus dcery do školy a odpoledne vyzvedávat v družině či školce a vše stihnout dříve než mi zavřou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
26.10.17 08:47

My mame prazdniny cely pristi tyden hec :lol: Jedeme k babicce, starsi deti vypustim po vesnici, mimino strcim babicce a hodim nohy nahoru ;) Aspon na jedno dopoledne… jinak se totiz potrebuju ucit na atestaci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.10.17 08:50
@vertunka píše:
Ani nevim, ze nejaky prazdniny jsou :mrgreen:. Odplenkovavam dceru takze budu cely dny vytirat louzicky :mrgreen:.

Krásně strávený čas :lol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.10.17 08:51

U nás nic moc, děti mají rýmu, takže je budu nahánět s vysavačem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
26.10.17 08:58

Na praxi :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.