Restaurace Hodonín

1845
31.10.17 13:17

Restaurace Hodonín

Doporučte mi prosím dobrou restauraci v Hodoníně na oběd o víkendu. Nejlépe blízko zoo nebo cestou od nádraží k zoo. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
571
31.10.17 13:21

Tak v Bažantnici neporadím. Možná na marýně se dá najíst ale o žádné restauraci tam nevím. Max v zoo bufet ale tam jsem dělala a nedoporučuji :lol: :lol:
Ve městě doporučim
Pizzeria casa Mia
Dobré časy
Taverna a nebo
U výjezdu z Hodonína,, u piráta,,

Já osobně mám ráda Casa miu:-)

Editace překlepy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
31.10.17 14:56

Restaurace Westy. Dostala 3 hvezdicky od Pohlreicha. Ma super hodnoceni na FB. :palec: znam od kamaradu. Sama jsem tam nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
31.10.17 15:01
@kvmatonka píše:
Restaurace Westy. Dostala 3 hvezdicky od Pohlreicha. Ma super hodnoceni na FB. :palec: znam od kamaradu. Sama jsem tam nebyla.

No to je sice pravda ale objednací doba 3 měsíce, to asi nestihnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
31.10.17 15:02

@Korculalala jo taaak. Hmmmm tak to fakt nestihnou :mrgreen: jak jsem psala znam jenom z vypraveni od kamaradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
31.10.17 15:25
@Korculalala píše:
No to je sice pravda ale objednací doba 3 měsíce, to asi nestihnou :lol:

prosim to jsem jeste neslysel aby se tak dlouhocekalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
31.10.17 19:40

Casa Mia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.10.17 20:07

V Dobrych casech a nebo vedle centrumu je restaurace, ktere byla v tom Ano sefe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.10.17 20:09

A my mame radeji nez restaurace kebab a nejlepsi je v centru u krizovatky a nebo hned proti vlak. nadrazi, tam je ted nove.
K nadrazi se dostanes podchodem od Bazule, kde je zoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
31.10.17 23:22
@B4RC3LON4 píše:
prosim to jsem jeste neslysel aby se tak dlouhocekalo

No a zkoušel sis tam někdy rezervovat stůl?
Jezdí tam lidi z celé republiky, Slovenska i Rakouska… sám kuchař je dost známý v zahraničí a pořád Ano šefe mu udělal největší reklamu jakou mohl.
Navíc otevírací doba ve Westy je jen přes poledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
31.10.17 23:27
@kvmatonka píše:
@Korculalala jo taaak. Hmmmm tak to fakt nestihnou :mrgreen: jak jsem psala znam jenom z vypraveni od kamaradu.

V pohodě :) já to zkoušela dvakrát, jednou mi řekli za měsíc, jednou dokonce za tři. A to nehodlám čekat, s miminem nikdy nevím kdy budeme mít hlídání takže vždy chodíme na jistotu až když máme hlídání, většinou do té CasaMia tam to servírky vždy nějak udělají. I když je plno tak popřehazují stoly a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14880
1.11.17 06:31

Na Vartě nabo Armii by se dalo říct, že je po cestě k ZOO. Westy nestojí o zákazníky, je to pouze koníček majitele, mají otevřeno denně chvilku a jen určitý počet obědů. Casa Miu neodporučuji, když mají plno, tak přijde nerudná servírka a štěkne, že ať počítáte s hodinovým čekáním na jídlo, podle rčení "Otevřel si hospodu a oni mu tam chodili lidi! To se mi stalo několikrát a už tam nepáchnu. Naopak, kde se mi líbilo moc je Burger http://www.restu.cz/…rger-bistro/. Není to daleko od v autobusáku, ale na opačnou stranu, než je ZOO.Je to u zimního stadionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
1.11.17 17:17

Jo jo Westy bez komentáře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.