Restaurace Hodonín
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Restaurace Hodonín
Doporučte mi prosím dobrou restauraci v Hodoníně na oběd o víkendu. Nejlépe blízko zoo nebo cestou od nádraží k zoo. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak v Bažantnici neporadím. Možná na marýně se dá najíst ale o žádné restauraci tam nevím. Max v zoo bufet ale tam jsem dělala a nedoporučuji
![]()
Ve městě doporučim
Pizzeria casa Mia
Dobré časy
Taverna a nebo
U výjezdu z Hodonína,, u piráta,,
Já osobně mám ráda Casa miu:-)
Editace překlepy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Restaurace Westy. Dostala 3 hvezdicky od Pohlreicha. Ma super hodnoceni na FB.
znam od kamaradu. Sama jsem tam nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvmatonka píše:
Restaurace Westy. Dostala 3 hvezdicky od Pohlreicha. Ma super hodnoceni na FB.znam od kamaradu. Sama jsem tam nebyla.
No to je sice pravda ale objednací doba 3 měsíce, to asi nestihnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Korculalala jo taaak. Hmmmm tak to fakt nestihnou
jak jsem psala znam jenom z vypraveni od kamaradu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Korculalala píše:
No to je sice pravda ale objednací doba 3 měsíce, to asi nestihnou
prosim to jsem jeste neslysel aby se tak dlouhocekalo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Dobrych casech a nebo vedle centrumu je restaurace, ktere byla v tom Ano sefe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A my mame radeji nez restaurace kebab a nejlepsi je v centru u krizovatky a nebo hned proti vlak. nadrazi, tam je ted nove.
K nadrazi se dostanes podchodem od Bazule, kde je zoo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B4RC3LON4 píše:
prosim to jsem jeste neslysel aby se tak dlouhocekalo
No a zkoušel sis tam někdy rezervovat stůl?
Jezdí tam lidi z celé republiky, Slovenska i Rakouska… sám kuchař je dost známý v zahraničí a pořád Ano šefe mu udělal největší reklamu jakou mohl.
Navíc otevírací doba ve Westy je jen přes poledne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kvmatonka píše:
@Korculalala jo taaak. Hmmmm tak to fakt nestihnoujak jsem psala znam jenom z vypraveni od kamaradu.
V pohodě
já to zkoušela dvakrát, jednou mi řekli za měsíc, jednou dokonce za tři. A to nehodlám čekat, s miminem nikdy nevím kdy budeme mít hlídání takže vždy chodíme na jistotu až když máme hlídání, většinou do té CasaMia tam to servírky vždy nějak udělají. I když je plno tak popřehazují stoly a je to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na Vartě nabo Armii by se dalo říct, že je po cestě k ZOO. Westy nestojí o zákazníky, je to pouze koníček majitele, mají otevřeno denně chvilku a jen určitý počet obědů. Casa Miu neodporučuji, když mají plno, tak přijde nerudná servírka a štěkne, že ať počítáte s hodinovým čekáním na jídlo, podle rčení "Otevřel si hospodu a oni mu tam chodili lidi! To se mi stalo několikrát a už tam nepáchnu. Naopak, kde se mi líbilo moc je Burger http://www.restu.cz/…rger-bistro/. Není to daleko od v autobusáku, ale na opačnou stranu, než je ZOO.Je to u zimního stadionu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.