Kde v Brně cvičí Bobatha?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1162
13.3.13 13:52

Kde v Brně cvičí Bobatha?

Ahoj, Vojtovku nedávám, mám do začátku zkusit aspoň Bobatha. Máte někdo tip nebo i os. zkušenost, kde ho v Brně cvičí? Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
310
13.3.13 14:25

Taky o tom uvažuju, Vojtu jsme cvičili, pak nás vyřadili, že je to ok a mě se teď zdá, že by to ale zase chtělo něco dělat..jenže malýmu už je skoro 10m a nějak není v mých silách se s ním prát, tak jsem si právě říkala, že zkusím Bobath a včera jsem na to koukala a hodně si chválí Petru Mikeskovou.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
13.3.13 14:37

Já chodila s malou na rehabilitaci na Obilňák a Bobatha jsem tam s ní cvičila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
16.3.13 13:24

Dobry den,

s dovolenim se pridam k vam do diskuze. Cvicili jsme vojtovku (na obilnaku), ale dite je prilis aktivni, neudrzi jej ani rehabilitacni sestra. Chteli bychom zkusit Bobatha, ale vubec nevim, kam se obratit. Rehabilitacni sestra z obilnaku rikala, ze ona to cvicit neumi, a ze v Brne jsou jen dva cvicitele, z toho jeden soukromy. Prijde mi to trochu malo. Mate prosim nejake kontakty?

Dekuji

Batist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
17.3.13 20:12

:think: aha, tak ten Obilňák nemá význam ani zkoušet? 8o :roll:
mám kontakt na MUDr. Vorlová, ale ta nemá smlouvy s pojiš´tovnami, ale že cvičí Bobatha, to na webu má :palec:
kdo je teda ten druhý? :hug: a dělá přes pojiš´tovnu? ono je to jinak docela pálka… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
17.3.13 22:09

@IvčaIva Díky za reakci. Prý někdo v dětské nemocnici. Musím to zjistit. Jen mi nejde na rozum, že je toho v Brně tak málo.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1162
22.3.13 15:02

Tak ještě paní petra mikesková na lazaretní, ale též placeno - 50 min./480,– kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renáta Zapletalová
24.3.13 20:39

Pro batist.

Já jsešm našla na netu tohle, tak mrkni, třeba Ti to pomůže :)http://www.cadbt.cz/…jihomoravsky

• Citovat
  • Upravit
471
25.3.13 07:53

Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.2.16 10:30

Ahojte, zkusim ozivit diskuzi, nevite, kdo aktualne cvici detskeho Bobatha v Brne? koukala jsem, ze p. Mikeskova je momentalne nekde ve Skotku… zatim cvicim s malym Vojtu, ale ma problemy s hlasivkama (na Vojtu pekne pitome :? ), tak hledam alternativu.. p. Vorlovou jsem tady sice cetla, ale neni uvedena v Bobath terapeutech, tak nevim… budu rada za jakykoliv tip ci zkusenost! dekuji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
14.6.16 14:06

Připojím se s dotazem. Kde na Bobath cvičení co nejblíž hlavního nádraží Brno? Nezná někdo Bobath cvičení v Jihlavě (našla jsem jen jeden kontakt na cvičitelku Horská Dana)? Jak dlouhé je čekací doba, než vás vezmou?

A ještě dotaz, jak často se tam musí jezdit? Kolikrát týdně nebo jak to je. Představuji si to tak, že mě naučí cviky a já budu cvičit doma s dítětem a občas jezdit tam. Za rady děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
23.9.17 07:43

Mate nekdo zkusenost s bobath terapeutem v Brne? Koho vybrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.10.19 12:19

Ahoj, chodíme k Mgr. Gocové
Nemám u ní zkušenost přímo s bobath terapií, ale vím, že je bobath terapeut.

Edit adminem: smazaný odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.2.22 20:18

Já jsem vyzkoušela soukromou fyzioterapeutku na Hybešce FyzioHelp, která měla dělat Bobatha a nebylo to špatný, ale je to ve sklepním prostoru kam vedou jen schody, takže mi paní fyzioterapeutka musela pomáhat kočárek snášet z těch schodů, což bylo na prd. Dceři se tam vůbec nelíbilo, takže celou tu hodinu proplakala. I tak jsme se dozvěděly nějaký základ a určitě to nebylo zbytečné, dozvěděla jsem se hlavně jak malou držet, nosit a přetáčet na bříško tak, aby u toho posilovala. Myslím, že takovou hodinu by automaticky měla absolvovat každá nová mamina, škoda že v porodnicich na taková školení není moc čas. No, ale problém s pasenim koníčků to nevyřešilo. Pak jsem byla s dcerou ještě i v Bílém domě u paní Mgr. Kateřiny Bušinové, která sice nedělá Bobatha, ale teda můžu ji doporučit vsema deseti! Je naprosto úžasná. Jedná s miminkem neuvěřitelně citlivě a nenutí hned do Vojtovky. Viděla, že se malá snaží a tak nám dala další týden čas na trénování jednoduchého cviku na posílení bříška a opravdu nám to pomohlo. Moc ji všem maminkám doporučuji, protože je k miminkům opravdu něžná a to se dnes tak často nevidí. Dcera za celou rehabilitaci neplakala 8o, takže mega úspěch :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí