Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj dneska sem s u přetahávání po koupání všimla, hnisu a ve vnitř je to až takové černé..
Přetahuju tak jednou za dva dny jen maličko milimetr, bojím se abych mu neublížila a kroutí se u toho..
Jak to mají vaši kluci?
Nemuže to být zánět? K dr se tět nemám jak dostat..
Jasně kdyby to bylo akutní dostanu se tam, jen se tět stěhujeme a dr ještě nemám vyřízenou..
To co popisuješ mi přijde spíš jako uvolňování mázku, který se tvoří pod předkožkou a při stahování se vytlačuje ven. Při zánětu by měl pindíka červenýho a třeba i zduřelýho. Jinak náš malej se u toho kroutí i teď ve čtyřech letech, je mu to hodně nepříjemný.
No zarudlý to je taky, když to přetuhuju vevniř, má ho kapičku popraskanýho a tekla malinko krev a nevím tět zda je ze vnitř, nebo z toho popraskanýho..
Jak to popsat když přetáhnu vennitř je to tmavé, vyleze trochu toho mazu.
Kápla sem mu tam Kanamycin to mi doporučila dr, když měl předtím jen malinko hnisu
To by mohlo pomoct, je v tom antibiotikum. Taky jsem jednou takhle léčila malýmu zánět pod předkožkou, ale to bylo hnisu na kávovou lžičku
. Chudák malej, ale během jednoho dne to bylo pryč, já na to dávala právě ten framykoin.
Já to budu kapat a když se do pondělka nezlepší pojedu k tý dr
Synovi, bude mu 5 let, tak nejde stahovat vůbec
v květnu nás čeká preventivní prohlídka, tak jsem zvědavá, co nám nato řekně doktor..určitě nás někam pošle, už teď mám hrůzu z toho, jak to bude syn snášet, doktory nemusí a to doslova..
Já se taky bojím, stahuju hrozně málo, a jen někdy
A minule mu vynadala za to