Bolavé oči

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1907
6.3.13 15:10

bolave oci

Ahoj, mam na vas dotaz ohledne ocicek. Moje mala ma 2,5 roku a posledni asi 2-3 mesice si obcas stezuje na bolest oci. POmaly kazdych 14 dni ji pro jistotu striham ofinu aby ji vlasy nedrazdily ale proste jsou dny, kdy si je furt zmoula a narika ze boli. V noci na dnesek mi brecela i ze spani.Kdyz jsem detske doktorce rikala, ze sedi pod televizi, tak mi rekla, ze to deti delaji a ze ocicka bude kontrolovat na trilete prohlidce. Muj ocni lekar mi rekl, ze to muze byt znamka kratkozrakosti a ze ji mam vzit k detske ocni lekarce.Tak ted nevim, jestli pockat do cervna kdy bude mit 3r. nebo ji vzit ted rovnou na ocni. V loni se pichla ostrim predmetem do oka, do belma, nikde jsme s tim nebyly a uz si nepamatuji, ktere oko to bylo. Muze to souviset? Dekuju za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
6.3.13 17:02

Ja nosim bryle na dalku, tedy ted jsem je nenosila, ale vzdy poznam, kdyz me zacnou bolet oci, ze je mam nosit. Zasla bych k te ocni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylvušečka
10.10.13 17:15

V pondělí me začalo tlačit pod levým okem, ráno to bylo ok, během druhého dne mě začlo bolet druhé oko, ve středu ráno zase ok a během dne bolely obě oči tak tlakově a čelo a spánky, dneska ráno zase ok a od 15hod zase bolení obou očí a hlava v čele a spánky, není to nijak hrozná bolest ale neříjemná a více bolí oči při předklonu nebo kroucení. Mám někde bloklou krční páteř, ale nemyslím že by to bylo z toho. Vidím normálně. Nevíte co čím to je? jsem těsně před MS, může být souvislost? Nějaká migréna, nebo tak? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
10.10.13 18:20

Neřešila bych to tady a šla bych na oční :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
10.10.13 18:25

Zánět vedlejších dutin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylvušečka
10.10.13 18:43

@zuzazuzanta no asi mě to hold nemine, jen mi šlo o to, zda to někdo neměl a na co se mám případně připravit

• Citovat
  • Upravit
10.10.13 20:16

Já něco takového měla, proto ti to píšu. A skončilo to tak…diagnóza zelený zákal a okamžitá operace. Podotýkám, že mně odvezli večer v deset s šílenou bolesti hlavy, se zvracením a slepotou do fakult. nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
10.10.13 21:08

Často tyhle problémy bývají u vysokého nitroočního tlaku (čili zeleného zákalu) Většinou u toho i bolí hlava. Může to být také zánět vedlejších nosních dutin, jak už tu někdo psal. Každopádně doktor to jistí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylvušečka
10.10.13 21:31

Proboha…zelený zákal. Bože pokud to do pondělka nepřejde valím k očnímu. Jen doufám, že to nebude nebo raději bude zase z nervů, jako zatím všechno :-( :-(

• Citovat
  • Upravit
16077
10.10.13 21:39

A bolí tě to pod očima, nad očima nebo za očima? neměla jsi rýmu nebo pocit rýmy. zaraženou rýmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylvušečka
10.10.13 21:53

@t-jani tak abych to srozumitelně popsala: nebolí to jako pichlavě, ale je to tlak jednou pod pravým jednou pod levým okem. Jakoby nadočnicový oblouk, pod očima, sem tam i nahoře na bulvě, jako když dlouho čučíte na PC. Bolí mě trochu v čele, u spánku, za ušima a za krkem nejvíce. A ten zákal by bolely obě oči?

• Citovat
  • Upravit
11.10.13 12:29

U zákalu tě může bolet jen jedno oko, jako u mně. Běž k očaři co nejdříve, at máš jistotu. Přeji hodně štěstí a žádné spatné zprávy :mavam: Pak dej vědět jak jsi dopadla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
11.10.13 12:42

Podle mě to jsou dutiny, skočila bych k obvodnímu a ten by už měl vědět, kam te poslat..jestli na orl nebo na oční..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylvušečka
11.10.13 14:35

Dneska jsm byla u očního, prohlídka dosti brutální včetně strkání papírků pod spodní víčka…hňus. ale výsledek je, že z očí to není. Podle popisu kdy mi to začalo očařka usoudila, že je to od krční páteře a mám si zajít na rtg páteře :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA