Teplota ve spánku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1709
5.3.13 08:37

teplota ve spánku

Dobrý den, naše malá (skoro 3 roky) má od neděle teplotu 38,5. Ale jen 2× denně. při odpoledním spánku a vnoci. Jinak je celý den čilá, ale jak si lehne, tak jí hned teplota stoupne. Je to normální? Před měsícem měla neštovice, tak jsem si říkala, že je asi ještě oslabená a horečku bych normálně řešila u doktorky až tak ve čtvrtek, ale takhle nevím. Nemůžu se ani k doktorce dovolat, abch se zeptala jestli máme přijít hned nebo ne a nechci malou zbytečně vláčet v tý zimě. Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
5.3.13 08:59

To normalni v kazdem pripade neni, naopak, ve spanku teplota klesa
ale nenapada me mechanismus, kolisajici teploty jsou pri sepsi - ale naopak - pres den vysoka, v noci nizka
urcite meris dobre? cim meris ve spanku, bezkontaktnim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
5.3.13 09:06

Dcera má ve spánku taky vždycky vyšší teplotu a nejhorší je to chvíli po vzbuzení. Nikdy jsem se nad tím nepozastavila, tudiž jsem se na to doktorky nikdy neptala :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
5.3.13 10:11

Tak jsme byly u doktorky, a prý je to běžná viroza. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
24.7.18 17:43

Teplota jen 2x za den po(ve) spánku

Tak my máme ten samý problém. Teplota jen 2× za 24 hodin. Od něděle teplota 38,5 i 39 byla. V noci ve spánku a po odoledním spaní. Vždy dáme čípek, teplota klesne a dcera se začně hodně potit. Běhá, dovádí, jako by ji nic nebylo. Jen si občas stěžuje na krk. Jí, pije, s chutí, ale ne tolik kolik je zvyklá. Zajímalo by mě kdyby nespala odpoledne, jestli by ta teplota takhle stoupla. V sobotu byla v bazénu, ale prochladla. Ale na koupání v bazénech je zvyklá. Tenhle byl asi o něco studenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85248
24.7.18 17:52

@Mata132 no tak kdyz ji das cipek, tak jasne, ze klesne a pak stoupne, je nemocna. U doktora jste s tim krkem byli? Angina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí