Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím mamky dcera 9 už týden si stěžuje že ji trošku bolí břicho. V pátek že trošku v krku a měla zvýšenou teplotu a bolesti břicha. Včera jsme šli k lékařce..skoro jsem měla pocit že otravuju..ta řekla že krk jen trošku červený a břicho ok..dieta a nic jiného. No a včera večer 38 a ted 39,2 a opět bříško a trochu v krku. Tak nevím u angíny by asi bolelo v krku hodně a břicho ne? Nebo se tak projevuje i chřipka? Místo aby teploty klesaly dnes už stoupají více..dostává zábal ale je jak placka. Šli by jste zítra opět k lékařce nebo čekali ještě? Tabletky žádné nemá ale to bříško mě trápí…ukazuje žaludek atd.
Ahoj, radeji bych sla. Pritel si stezoval na to stejne 14dnu, nikam nesel a pak jsme jednoho vecera leteli na pohotovost. V nemocnici uz zustal s akutnim prubehem chripky typu B. Nechci te strasit, ale za cestu k mudr. nic nedas a budes mit klid. Holce je 9 a urcite uz umi vic nez dobre popsat co a kde ji boli.
@Lajla Může to být i jeden z příznaků chřipky, holky taky bolelo břicho a měly průjem. Teploty cca týden, rýma, kašel a trochu zarudlý krk.
Pro jistotu bych klidně šla k dr. znovu.
Tak jsme zpátky CRP 8 takže na atb to není..prostě má být v posteli srážet teplotu, břicho prý ji bolí z virózy..teploty srážet.
Tak už vidím jak dlouho se nám to potáhne…tento týden doma ze školy..příští už vidím taky…a nakonec stejněatb skončí..na že bych chtěla na všechno to vůbec ne..ale 2 roky neměla a předtím vždy musela skončit na nich samo to nikdy nepřešlo jen se to prodlužuje
Tak drzim palce at to vylecite co nejdrive a snad bez tech atb. ![]()
Hezký den
tak teploty klesly i bez antibiotik..to je dobře..ale stále přetrává bolest v krku..nechápu..teplotu nemá..byli jsme ve středu u mudr. měla jsem volat dnes jak vypadá..tak v telefonu mi řekla že jen nějaké cucavé tabletky..když nemá teplotu tak nemám chodit…tak já nevím..co jí na ten krk mám dát už..cucá neoangin…nevím už
@Lajla, co zkusit bioparox, mi vždy zabral, ale je hořký a třeba do syna jej nedostanu
, nebo septisan - to jsou pastilky, ať je lépe ![]()