Kde v Praze prodat detske obleceni - bazar
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kde v Praze prodat detske obleceni - bazar
Mile maminky,
Nemate nejaky tip na dobry bazarek v Praze? Kde by se dalo dobre prodat a treba i nakoupit detske obleceni? Kamaradka ma takovy v jinem meste, tak me napadlo, jestli nejaky dobry neni i v Praze.
Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@LaraA Díky, to nemám na mysli, na takových akcích je limitováno množství + dá hodně práce vše sepsat.
V tom jiném městě to funguje tak, že člověk přinese tašky, za 3 dny se dozví, co bylo přijato a co ne a pak si jen přijde na konci sezóny pro peníze a co se neprodalo. Provize se nechává 30%…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin píše:
Dobrý večer,pokud chcete, můžete využít náš bazar eMimina.cz
.
Mějte se hezky,
Dominika
Dobry den, pokud mi to s 30 procentni provizi nafotite a prodate, tak rada
Dekuji, ale mam na mysli kamenny bazar, preci jen s focenim a posilanim je spousta prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Limi123 zkus hledat komisni prodej, google a ruzne fb skupinky, kde by maminky z okoli mihly o necem vedet.
Nebo taky tady, skupinky podle mest ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pokud vim, tak feedo vykupovalo ![]()
https://www.kiido.cz/…te-na-kiido/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky máme doma spoust věcí po holkách přemýšlíme že si založíme svůj bazar -trhy na velké ploše a bude se tam moc prodat směnit vše okolo dětí jaký máš názor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já hlavně furt nechápu, proč na těhle bazarech se prodávají neskutečný hadry
já třeba koupila kombinézu a je pouze vyprana. PC 350, teď bych dala klidně 50 Kč. Nikdo to nechce
Přijdu na bazarek a tam neskutečně seprany kombinézy 100
už nemám chuť se nikam takhle vláčet. Založit opravdu něco, kde bude vstupní kontrola, pro lidi, co se jim sešli věci navíc nebo něco neunosili, zapomněli vyndat ze skříně. Nebo kdyby ty starý věci byly třeba za 5 Kč…ale mě už nikdo nikam asi nedostane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslela udělat takové trhy kde si každá z nás prodá to svoje za svojí cenu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je fajn uspořádat ve svém městě burzu, klidně někde v parku nebo před kavárnou, město s tím většinou nemá problém…
Každý kdo bude chtít si rozloží deku nebo stůl, věšáky a může prodávat. Chce to ale dobrou organizaci dost dopředu, podporu města v reklamě apod… místní noviny, plakátky, sociální sítě.
Takovým způsobem už začínají i SWAPovací akce. Kde se dávají věci zadarmo, něco přineseš a něco si odneseš
Má to super myšlenku a to obměnit si šatník a neplýtvat a nevyhazovat zbytečně oblečení, když ještě někomu poslouží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit