Kde vybavit levně prvňáčka?

14
14.6.12 10:31

Kde vybavit levně prvňáčka

Zdravím všechny diskutovatelky,
prosím o radu, kde levně vybavit prvňáčka. Myslím tím nějaký tip na obchod, kde levněji sehnat veškeré výtvarné potřeby (pastelky, fixy, sešity, nůžky, kufřík…atd).
Z toho velkého seznamu věcí mi jde trošku hlava kolem :nevim: :roll:

Taky uvítám i jiné rady a tipy na vše, co se nástupem do první třídy týká ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
14.6.12 10:37

No ja bych pockala az na konec prazdnin. To je ve velkych obchodacich vzdycky spoustu veci do skoly v akci. Tasku koupit nejlepe pres internet. Jinak me se osvedcilo nekupovat ty veci pres skolu, protoze to se nejaka firma vzdycky nabali, veci jsou nekvalitni a je tam spousta blbosti, ktere vubec nepotrebujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
14.6.12 10:38

Ve kterémkoliv hypermarketu :) mi chodíme do hypernovi Kaufland nebo tesco. Ale jestli víš co nakup to tet protože ke konci prázdin je to všecko dvakrát tak drahý a i jsou pak věci co se blbě shání. Jinak v těch cenách u nás asi vede tesco. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
14.6.12 10:39

Já tohle řešila loni a letos budu znova. Vše jsem koupila až v sprnu. Nakupovala jsem v Tescu, jelikož tam mají vždy akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.6.12 10:39

@Petra1239 A to jsi na to kde prisla, ze je to 2× tak drahy? Ja teda nevim, ale napr. tesco ma akce cely srpen a zari a teda dvakrat tak drahy to neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
14.6.12 10:40

Koukám že jsme se schodli :D :D já mám právě tu zkušenost že jsem to nechávala na konec prázdnin a pak jsem byla nasratá protože měsíc před to bylo o dost levnější a ty jejich „akce“ nebylio vůbec akce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
14.6.12 10:41
@74paja píše:
@Petra1239 A to jsi na to kde prisla, ze je to 2× tak drahy? Ja teda nevim, ale napr. tesco ma akce cely srpen a zari a teda dvakrat tak drahy to neni…

Mám doma školačky dvě :) ale samo že nemluvim o sešitech a podobně to asi prvnáček nepotřebuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.6.12 10:42

Co se tyka „akci“ konkretne v Tescu, je treba sledovat, jestli je ve zlute cedulce, ktera oznacuje akci jeste i vlevo nahore cena stara presrtnuta. Pokud tam neni a cena je sice ve zlutem ramecku, tak se to jako akce jenom tvari. Je to klasicky odrb na zakaznika, ktery miluje akce a tudiz bezhlave kupuje vsechno, co je oznaceno zlutou cedulkou.

Příspěvek upraven 14.06.12 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.6.12 10:42

Část věcí jsme kupovali v hypermarketu, část v klasickém papírnictví. Za mě hlavně nebrat vybavené penály - ty fixy a pastelky odtud jsou dobré akorát dětem na doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
14.6.12 10:43

Pravidelně nakupujeme 8let v srpnu-září v Tesco dceři, poprvé loni v Globuse jsme kompletně vybavili syna-prvňáčka včetně papučí.

Jinak co není v hypermarketu, dokoupíme v maloměstských papírníctvích :palec:

• Citovat
  • Upravit
3684
14.6.12 10:44
@fragola píše: Část věcí jsme kupovali v hypermarketu, část v klasickém papírnictví. Za mě hlavně nebrat vybavené penály - ty fixy a pastelky odtud jsou dobré akorát dětem na doma ;)

Jj, s tím penálem mohu souhlasit! Určitě je lepší nakoupit výbavu zvlášť. Holkám se ty pastelky a obyč. tužky pořád lámaly :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
14.6.12 10:44

Holky, nemate nektera tip, kde koupit celokozeny pouzdro? Chtela bych, aby to melo i ta poutka uvnitr kozena. Protoze moji male vydrzi penal pul roku… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.6.12 10:45

@rokatoti my teď nakupovali v tescu, mají tam skoro všechno a u nás zrovna akci. Jen penál a školní tašku bereme jinde. Jinak ale též seznam jak blázen, docela jsem koukala, co všechno musí děcka mít :nevim: Jo a penál zvlášť a vybavení do něj taky zvlášť, ten vybavený je nekvalitní a věci v něm nic nevydrží. A koupit to zvlášť vyjde aji levněji..

Příspěvek upraven 14.06.12 v 10:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
14.6.12 10:46
@terezka24 píše:
Jj, s tím penálem mohu souhlasit! Určitě je lepší nakoupit výbavu zvlášť. Holkám se ty pastelky a obyč. tužky pořád lámaly :cert:

pod to se můžu podepsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
14.6.12 10:48

Jednak to chce počkat co přesně bude škola chtít, aby se zbytečně nekupovali blbosti, které nepotřebuje. Nám něco pro prvňáčky dávala škola, a v seznamu nám psali třeba modelínu či pastelky určité značky s tím, že s tou či onou mají dobrou zkušenost, když neseženem můžeme jakékoliv jiné. Nevím jestli už jste něco podobného dostali do rukou. Na psací potřeby, penály a podobně bývají akce hlavně v srpnu. Tašku jsem kupovala přes inetrnet, v krámě jsme vyzkoušeli, ale cena byla na netu lepší skoro o 500kč i s poštovným.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi