Kde vykoupí oblečení v České Budějovice?

14376
24.3.19 11:32

Při dnešních cenách nevěřím, že to někdo vykoupí. Problém je kolikrát i s tím to někomu darovat. Já osobně vše odnesu do skladu pro pěstouny, ať to užijí potřební.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
389
24.3.19 11:46

Počkej na burzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
24.3.19 11:50

Hele, zrovna to řeším, vyklízím půlku bytu kvůli rekonstrukci a mám několik pytlů oblečení po sobě i dětech. Dřív bylo v centru pár bazárků, které braly do komise, ale jsou pryč. Na sobotních burzách oblečení moc není, ale nebyla jsem, jen podle fotek soudím. Občas probíhá charitativní burza U beránka nebo v Riegrova 51, ale tam jde výtěžek třeba na Arpidu, taky jsem tam párkrát vozila věci. V dubnu je burza dětského na Máji, ta je taky částečně charitativní. Zkusím najít někoho na FB skupinách, ale obávám se že to budu muset nakonec vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.3.19 12:17

@Ijen
Děkuji za odpověd :* Hmm, tak to to vidím stejně :think: asi se vykašlu na hledání, kde to vykoupí a Vinted a prdnu to rovnou do dětskýho domova jako věci předtím nebo do sekáče v Nový :D už mě to nebaví to mít doma, možná něco zkusím nacpat kamarádkám 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.3.19 12:23

@Aduš8 Tak to je jasné, já bych to dala za míň, mám tu třeba ku příkladu pěknou péřovou bundu ještě s visačkou, původní cena je 1699 a dala bych jí za 400 :) a všechny věci takhle “za pár korun” trička za 5-10 Kč atd.. ale aspoň nějakou korunu za to :? Ale jak tady čtu, tak to odnesu do domova a do sekáče a bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
24.3.19 12:32

@Lucieee99 s tím domovem bych to taky tak super neviděla, známá tam chtěla dát značkové, téměř nové oblečení po dětech, ve dvou jí řekli, že nemají zájem a ve třetím, aby vse nafotila, změřila a vypsala všechny údaje, pak fotky poslala, že si vyberou. Tak se naštvala a švihla vše do kontejneru :lol: možná ještě to, kde ta cedulka bude, by jim mohlo být dost dobré. Oni dostávají na ty děti od státu peněz dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.3.19 12:58

@Aduš8 Cože? 8o tak to je mazec! Já dávala nějaké věci asi půl roku zpět do domova a v pohodě, ale je pravda, že to šlo přes charitu :? Do charity jsem to donesla a tam mi řekli, že to dají do domova, tak teď teda nevím, zda to tam fakt došlo a nebo ne, což by mě fakt mrzelo :( no jo, už s tím nic nenadělám. Děkuji za odpověď, vidím to tedy na ten sekáč a kamarádky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.3.19 12:59

Co vim, tak v detskych domovech maji materialni vybaveni vynikajici. Takze s darovanim veci zde asi neuspejes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
24.3.19 13:29

Nafotit a dát inzerát.Určitě si někdo koupí za pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
24.3.19 13:37

V DD asi opravdu moc nepochodis. Pretrvava názor, že je tam nedostatek. Ve skutečnosti tam těm dětem chybí rodina, mateřská láska, ale finančně nestradaji! Já jsem docela úspěšně prodávala oblečení na Letgo, které teď bohužel konci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
24.3.19 13:43

Pokud bys vyhazovala dětské oblečení, tak v ČB je skládek pro pěstouny, kde to můžeš darovat. Aspoň se to využije ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat