Kdo dnes koukal na Sama doma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Michaelakkk
25.1.10 23:09

kdo dnes koukal na sama doma?

Líbil se vám příspšvek o počítači a internetu. Někteří lidé se kvůli internetu i rozejdou přišlo mi to zajímavé kdo to viděl pověste jak jste na tom a jaky mate nazor. Já jsem s mimčem sama takže internet je mou jedonou komunikaci s ostatními maminkami…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitulee
25.1.10 23:28

Ahoj Míšo, na Sama doma jsem sice nekoukala (nemám na telku přes den čas), ale jak píšeš ty, pro mě je net taky stěžejní komunikační prostředek s ostatními maminkami a zásadní zdroj informací o všem, co se týká miminka a jak na něj :-) Jak to dřív dělaly naše mámy je mi záhadou, asi četly víc knížek o péči o děti a taky více fungovaly babičky :nevim: :-D

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
25.1.10 23:30

jj to máš asi pravdu já mám naštěstí 2 mladší sourozence nejmladšímu je 5 tak to mám trochu v živé paměti :-)

• Citovat
  • Upravit
17609
25.1.10 23:53

Pro mě je internet taky úžasná věc ke sdělování si zkušeností, hledání důležitých věc, ale bohužel musím přiznat, že se u mě projevuje závislost, život bez netu, emimina, seznamu apod. si nedovedu představit. Bohužel nemám net doma, jsem na PN, takže ve chvíli, kdy manžel dorazí domů, tak už mu rvu noťase z ruky a připojuju se a pak brouzdám a brouzdám a teď probrouzdám většinu noci, páč nemusím vstávat/dřív to byla pracovní doba, ale i tak jsem k tomu většinou ještě večer zasedla :zed: /. Viz čas, který to píšu. Blbý je, že čas probendím plkáním či pročítáním diskuzí a věci, které potřebuju vyřešit, jdou stranou, takže další večer zase musím sedět u počítače a tak to jde pořád dokola, leckdy otvírám kraviny, jen abych to nemusela vypnout :roll: . Manžel zkraje brblal, ale zvyknul si, ovšem musím přiznat, že kdyby mi on dělal to samé=seděl u netu a nevnímal mě, tak by to asi na rozvod bylo, asi bych to nesnesla :oops: . Naštěstí brzo usíná :-D . A je fakt, že jsem do toho spadla v době, kdy jsem potratila, byla na tom hodně špatně a tady potkala spřízněné duše, takže když manžel protestoval, tak jsem měla „výmluvu“, proč tu musím brouzdat.
Teď jsem si dala předsevzetí, že musím chodit spát dřív, tak doufám, že zvládnu to za chvíli sklapnout a jít spát :nevim:
Nedávno jsem byla bez netu úplně, zkraje to byl absťák, ale docela jsem si zvykla, jediné, co mi chybělo, byly zprávy tady od holek a občas si najít nějaký kontakt a bylo to fajn zase sedět jen tak u TV, ale zase jsem do toho spadla :oops: Takže asi tak u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.1.10 23:55

kadlino koukám že předsevzetí nějako ndržíš ne když už je půlnoc:-) o tom tam právě mluvili že některé ženy zanedbávají manžely :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
26.1.10 00:01

to já si závislá tak trochu přijdu taky ale spíš takhle k večeru a v noci přes den nee

• Citovat
  • Upravit
17609
26.1.10 00:05

Půlnoc je v pohodě, teď jsem chodila spát i ve 3 ráno a to je průšvih, vstávat bych nemusela, ale úplně přehodit si režim se mi nechce /i když by mi to vyhovovalo-jsem typická sova/, tak se snažím vykopat před 10 z postele a těch 7hodin je na spaní pro mě fakt málo, pak klimbám po obědě a to je teprve špatný, protože o to míň se mi chce spát večer :zed:
Já mám někdy i obsesi, že se třeba na mail přihlásím 2× za večer, jestli náhodou jako někdo nenapsal, no dělám to jen proto, že nevím, co jiného, protože normálně mi lidi moc nepíšou a když, tak ve dne :mrgreen: Jo a pořád aktualizuju emimino a seznam, jestli jako nepřibylo něco novýho, prostě případ pro psychouše :mrgreen:
Tak a jdu to vypnout, ale bude to boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
26.1.10 07:53

Taky jsem to neviděla, ale net považuju za důležitý komunikační prostředek. Zvlášť teď, když už od začátku října čučím doma :roll: . Navíc nemáme telku, takže je to pro mě jediný prostředek pro trávení volného času doma, teda ještě si občas čtu nebo pletu. Ale ten kontakt s lidma bych jinak neměla. Když jsem byla měsíc u našich, tak mi net nechyběl, protože jsem měla jiné možnosti komunikace, tak jsem vždycky zaskočila jen večer na 2 stálé diskuze a víc nic.
Taky si bez něj teda nedovedu představit nákup výbavy pro miminko, protože objíždět všechny ty obchody, to bych teda nechtěla. Hlavně o spoustě z nich bych ani nevěděla. O dalších nákupech třeba před vánoci ani nemluvím.
Manžel mi nic nevyčítá, je večer rád, že já jsem si už popovídala jinde a tak do něj 2 hodiny nehučím :-D Navíc on taky dost času tráví na netu, tak by neměl co říkat :-D
Takže za mě, bez netu si nedovedu život už ani představit, protože ho beru jako nástroj ke komunikaci a taky jako obrovskou studnici informací pro život. Fakt nechápu, jak dřív lidi žili bez něj a třeba i bez telefonu (myslím pevné linky, tu u nás v obci rozšířili až v roce 1995 :roll: ).

• Citovat
  • Upravit
5021
26.1.10 08:54

Je hezké, jak jsme se tu sešly, já to totiž taky neviděla. 8-) Přesto se spěchám vyjádřit, jak jinak… :mrgreen:

Internet je výborná věc, jen u syna jsem opatrná, už teď se děsím, co všechno tam případně může vyhledat.Doufám, že ho vychováme tak, aby tu potřebu neměl…
Já chodím na emimino a ještě jeden uzavřený server, ale tam si píšu jen s dvěma kamarády ze střední.Jinak jsem běžný uživatel, řekla bych…na emimino nakouknu několikrát denně, ale když není čas, tak to oželím.Manžel pracuje na směny, takže často večer a v noci není doma a tudíž ho vysedáváním na netu nezanedbávám.Já si emimino dopřeju až když mám hotovo všechno, co je doma potřeba, nemám pocit, že bych kvůli internetu něco šidila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
26.1.10 09:41

Zdravím,
tak dle slov mého muže mám přesné příznaky závisláka na internetu. Jen co večer klapnou dveře od ložnice, kde spí synáček, už otevírám notebook a najíždím na emimino :D
Dřív jsem tolik neseděla nebyl čas, ale od otěhotnění, sháním informace o těhotenství, o mateřství, vyměňuji informace o dětech a tak podobně. S přáteli se na všechny akce domlouvám zásadně po skypu nebo icq…Pro mě je to důležitý komunikační prostředek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný