Kdo má doma kutila?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2566
17.3.15 18:13

@Hoa Mai -tak u nás to funguje již pro 3.prcka. ;)
Jo a děti jsou normální váhové kategorie, spíš živější, takže hupnout a skákat v této postýlce je na denním pořádku. :lol:
V tom středu mám ty lamelky s mezerami cca 5cm od sebe, ke krajům jsou rozestupy trochu větší. Jo a jestli budeš šít ten obal- nech si délku na,,volno" a zkracuj až po všití lamel- jejich všíváním se totiž potah zkracuje. ;)
Dílu zdar! ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
17.3.15 21:11

Ještě mě napadá vložit tam nějaký karton na zkoušku. Taky záleží, jak často to potřebujete a jestli se to vyplatí řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.3.15 21:16

@Hanulínek díky. Zkusím to vymyslet nějak podobně. Jsem ráda, že to funguje, hned mám do toho větší chuť.
@Zuzaja jo, to není špatný nápad. Mám tady dvě velké krabice, ve kterých mi dneska přišly věci, tak to zkusím. Já se snažím právě vymyslet nějaké levné a skladné řešení. Postýlku jsme dostali poděděnou, nová se mi kupovat nechce, ale jezdíme často pryč na víkendy a používáme ji, tak bych chtěla, aby i v ní spal syn dobře a neničil si záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.3.15 09:29

@Hanulínek Ještě bych se chtěla zeptat na jednu věc. Máte nějak chráněné boky těch lamel, kromě toho, že jsou zašité v látce? Máte je jen jednoduše uřezané, nebo nějak začištěné? Přítel mi tvrdí, že ty konce lamel budou trhat látku postýlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
18.3.15 10:35

@Hoa Mai -konce lamel manžel jen ručně, pečlivě obrousil šmirglem- docela si s tím vyhrál. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat