Šití kabelek
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
šití kabelek
Dobrý den, našla by se tu maminka-švadlena, která by dokázala ušít kabelku podle obrázku?
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@pampe podívej se na fler. Když budeš mít štěstí podaří se ti někoho najít. Nevím jak tady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pár typů kabelek jsem už ušila, ale nedovolím si odpovědět, jestli bych dokázala ušít zrovna tu tvoji, když nevidím, jakou chceš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pampe Chtělo by to hodit sem ten obrázek, protože to může být cokoliv:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono je to těžko. Je to podle materiálu a velikosti, jestli s podšívkou či bez atd, ale bála bych se pak ceny.Jsem v tomto oboru vyučená a mě osobně příjde lepší si kabelku koupit. Vím jaká je to práce-co sem se jich na střední našila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pampe píše:
Mela jsem spise na mysli jakoukoli podle obrazku
A právě na to ti žádná švadena, byť sebezručnější, neodpoví. Ostatně, jsi ochotna na oplátku zaplatit jakoukoli cenu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když to řeknu blbě, tak si raději koupím kabelku třeba v new yorkeru za 400 500 jednu ročně, než abych se s tím doma zabývala nějaký ten den a nakonec by mě vyšla na ty stejný prachy a stálo mě to plno času
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emilie píše:
A právě na to ti žádná švadena, byť sebezručnější, neodpoví. Ostatně, jsi ochotna na oplátku zaplatit jakoukoli cenu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dojem, jestli nevznikl dojem, že ušití originální kabelky, by´t podle zadání, je lacinější. Tak odpovídám nikoli, jen těch hodin… pochopitelně dle náročnosti střihu… teď si šiju malý psaníčko na ples a tak čtyři pět hodin počítám, nehledě na náklady na matroš. Jen asi stovku jsem nechala u známé (!!!) za brož a kamínky a prostě zdobení. Neútočím na zakladatelku, ale jestli chce někdo lacinou kabelku, tak ať vyrazí k rákosníkům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stáťáva píše:
@Emilie za 2 hodky ji mas usitou
takhle - jde o to jakej střih. A já šiju patchwork, takže ty dvě hodiny dělám jen vzor, a kdoví jestli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Si sijes na ples kabelu z patchworku? Budeš originální
jinak mas pravdu patchwork je slozitejsi taky ho dělám a taky kroje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit