Kdo mate Thule Chariot?

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14636
25.7.22 21:59

Kdo mate Thule Chariot?

Ahoj, kdo mate Thule Chariot, muzu vas poprosit o foto sezeni? Pred 7 lety jsme sundali originalni pasy a misto nich pouzili “cizi” popruhy. A ja bych tam ted chtela mit zase ty pasy. Ale fakt nemuzu prijit na to, jak je mam nastavit. Viz foto. Je mozne, ze jsme nejakou cast ztratili… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1175
26.7.22 09:59

@Janča6 my ho máme… Chybí Vam tam pásy přes ramena (dává se přes hlavičku dítěte) a zacvakava do přezky mezi nohama. Nebo vidím špatně? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14636
26.7.22 10:52
@Helusa19
@Helusa19 píše:
@Janča6 my ho máme… Chybí Vam tam pásy přes ramena (dává se přes hlavičku dítěte) a zacvakava do přezky mezi nohama. Nebo vidím špatně? ;)

Je to mozne, ze chybi :? Mohla bydli prosim poslat fotku vaseho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
26.7.22 11:05

Pdle meho ta preska, kterou mate odeplou, ma byt zapla nahore a chabi vam tam takove spony, co se z obou pasu davaji do sebe. Mrkni na toto video, je to sice video na montaz miminkovniku, ale dost ti to napovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14636
26.7.22 13:28
@Cuddy píše:
Pdle meho ta preska, kterou mate odeplou, ma byt zapla nahore a chabi vam tam takove spony, co se z obou pasu davaji do sebe. Mrkni na toto video, je to sice video na montaz miminkovniku, ale dost ti to napovi.

Diky. Myslis tyto prezky? Ja vubec netusim, jak je mam dat na ty pasy. Prijde mi, ze bych ty pasy musela uplne cele vyvlekat, a to se mi nezda. Jinak nahore uz jsem to zapla. Ale dole si s tim porad lamu hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14636
26.7.22 13:32

@Cuddy prijde mi, ze ty dolni prezky maji umisteny zhruba sem. Ale fakt nevim, jak to mam udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
26.7.22 13:51

Máš blbě vedené pásy dole, podívej na foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14636
26.7.22 14:28

No ty jsi skvela, mne se to nezdalo. Nastesti stacilo prostrcit ta ouska dole. A ty pasy jsem predtim rozdelala a provlekla ty dolni prezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30901
26.7.22 14:34

Tak super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie