Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, kdo mate Thule Chariot, muzu vas poprosit o foto sezeni? Pred 7 lety jsme sundali originalni pasy a misto nich pouzili “cizi” popruhy. A ja bych tam ted chtela mit zase ty pasy. Ale fakt nemuzu prijit na to, jak je mam nastavit. Viz foto. Je mozne, ze jsme nejakou cast ztratili… ![]()
@Janča6 my ho máme… Chybí Vam tam pásy přes ramena (dává se přes hlavičku dítěte) a zacvakava do přezky mezi nohama. Nebo vidím špatně? ![]()
@Helusa19 píše:
@Janča6 my ho máme… Chybí Vam tam pásy přes ramena (dává se přes hlavičku dítěte) a zacvakava do přezky mezi nohama. Nebo vidím špatně?
Je to mozne, ze chybi
Mohla bydli prosim poslat fotku vaseho?
Pdle meho ta preska, kterou mate odeplou, ma byt zapla nahore a chabi vam tam takove spony, co se z obou pasu davaji do sebe. Mrkni na toto video, je to sice video na montaz miminkovniku, ale dost ti to napovi.
@Cuddy píše:
Pdle meho ta preska, kterou mate odeplou, ma byt zapla nahore a chabi vam tam takove spony, co se z obou pasu davaji do sebe. Mrkni na toto video, je to sice video na montaz miminkovniku, ale dost ti to napovi.
Diky. Myslis tyto prezky? Ja vubec netusim, jak je mam dat na ty pasy. Prijde mi, ze bych ty pasy musela uplne cele vyvlekat, a to se mi nezda. Jinak nahore uz jsem to zapla. Ale dole si s tim porad lamu hlavu.
@Cuddy prijde mi, ze ty dolni prezky maji umisteny zhruba sem. Ale fakt nevim, jak to mam udelat.
No ty jsi skvela, mne se to nezdalo. Nastesti stacilo prostrcit ta ouska dole. A ty pasy jsem predtim rozdelala a provlekla ty dolni prezky.