Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vážené dámy, prosím o radu. Dnes jsem opět skládala ponožky a opět se hluboce zamýšlím nad tím, kam se mi ztrácejí..
K totálnímu zoufalství mě přivedlo zmizení fleecového papučku mojí holčičky, neb mám jen dvoje (teď už zas jedny
, a ona má furt studené nožky a je děsný čuně - pořád má ošobolený černý patičky
, vyprat je teda v podstatě při jedněch nelze, navíc, co kdyby zas zmizely
)
Zvířectvo doma nemáme, to tedy ponožky nežere. Dcera by mohla a časem možná bude
, ale zatím nechodí ani neleze..
Přímo z nohou se nám neztrácejí, i když manžel je občas sklepe kde ho napadne (ale obě
).
Dům je novostavba bez minulosti, duchové se zeboucíma nohama tu proto hrozí leda až my tu nebudem. ![]()
Pračka je nežere, podrobila jsem ji rozsáhlému zkoumání.
Tak kam teda mizí?
Napadá mě už jen černá díra
..
Příspěvek upraven 14.03.12 v 16:29
Mini černá díra. Máme jich asi 6 a to nejen na ponožky. Jednu v pračce, další v koši na prádlo, na stole, v ledničce, ve spižírně a ve skříni
O těhhle vím a ty další jsem zatím ještě nelokalizovala ![]()
Jo tak to si taky vždycky říkám.....a nevím teda…
![]()
Ale moje sousedka mě pořád tvrdí že to fakt pračky žerou, ale tomu nevěřím
![]()
Občas nacházím fusekle různě v rukávech od triček, v kapsách tepláků a tak… Jak se tam dostanou netuším, ale zkus prohledat ostatní kousky oblečení
. I když taková ponožka k večeři, hmmmm ![]()
julniki píše:
Mini černá díra. Máme jich asi 6 a to nejen na ponožky. Jednu v pračce, další v koši na prádlo, na stole, v ledničce, ve spižírně a ve skříniO těhhle vím a ty další jsem zatím ještě nelokalizovala
a já mám ještě jednu černou minidíru v peněžence ![]()
maxak píše:julniki píše:a já mám ještě jednu černou minidíru v peněžence
Mini černá díra. Máme jich asi 6 a to nejen na ponožky. Jednu v pračce, další v koši na prádlo, na stole, v ledničce, ve spižírně a ve skříniO těhhle vím a ty další jsem zatím ještě nelokalizovala
ta je malá ale zato hodně žravá ![]()
Ano, jako u nás
Jednou za čas ty všechny levé vyhodim a ejhle, pravé začnou odkudsi vyplouvat. Murfiho zákon ![]()
Ještě jsem se snad nesetkala s domácností, kde by nikdo ponožky nežral
Manžel má asi 100 párů skoro stejných ponožek a když se mi některé nepodaří napárovat, tak je prostě vyhazuju. Než abych pokaždé prolézala celý byt. Ale nedávno se mi stalo, že jsem tři kusy našla v dlouho nepoužívaném napínacím prostěradle
Zajímavé je, že Lindy ponožky se mi neztrácí. Jenom jeho a občas moje.
Lichožroutí žerou ponožky
Už jsem psávala dřív, mám kolíčky na ponožky sockodiles a ponožky mám všechny ![]()
Je o tom dokonce hodnotná literatůra: http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…
U nás je žere většinou ostatní oblečení a nejvíc sežerou takový věci, jako spací pytel… Ten má fakt velkej bachor, občas sežere i několik párů
Dobrý téma ![]()
no přece http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/…022411_n.jpg žrout ponožek ![]()
Příspěvek upraven 17.02.12 v 11:00