Kdo mi žere ponožky?

11620
17.2.12 10:44

Kdo mi žere ponožky? :-o

Vážené dámy, prosím o radu. Dnes jsem opět skládala ponožky a opět se hluboce zamýšlím nad tím, kam se mi ztrácejí..
K totálnímu zoufalství mě přivedlo zmizení fleecového papučku mojí holčičky, neb mám jen dvoje (teď už zas jedny :cert: :pocitac: , a ona má furt studené nožky a je děsný čuně - pořád má ošobolený černý patičky 8o 8o , vyprat je teda v podstatě při jedněch nelze, navíc, co kdyby zas zmizely :mrgreen: )
Zvířectvo doma nemáme, to tedy ponožky nežere. Dcera by mohla a časem možná bude :mrgreen: , ale zatím nechodí ani neleze..
Přímo z nohou se nám neztrácejí, i když manžel je občas sklepe kde ho napadne (ale obě :roll: ).
Dům je novostavba bez minulosti, duchové se zeboucíma nohama tu proto hrozí leda až my tu nebudem. :P
Pračka je nežere, podrobila jsem ji rozsáhlému zkoumání.
Tak kam teda mizí? :nevim: :pocitac: :pocitac: Napadá mě už jen černá díra :mrgreen: :mrgreen: ..

Příspěvek upraven 14.03.12 v 16:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
17.2.12 10:47

Mini černá díra. Máme jich asi 6 a to nejen na ponožky. Jednu v pračce, další v koši na prádlo, na stole, v ledničce, ve spižírně a ve skříni :lol: O těhhle vím a ty další jsem zatím ještě nelokalizovala :lol:

• Citovat
  • Upravit
10048
17.2.12 10:48

Jo tak to si taky vždycky říkám.....a nevím teda… :lol: :lol:
Ale moje sousedka mě pořád tvrdí že to fakt pračky žerou, ale tomu nevěřím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
17.2.12 10:48

Občas nacházím fusekle různě v rukávech od triček, v kapsách tepláků a tak… Jak se tam dostanou netuším, ale zkus prohledat ostatní kousky oblečení :mrgreen: . I když taková ponožka k večeři, hmmmm :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
17.2.12 10:50

Mám stejný problém. 8o :think: :think: :think: :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1209
17.2.12 10:51
julniki píše:
Mini černá díra. Máme jich asi 6 a to nejen na ponožky. Jednu v pračce, další v koši na prádlo, na stole, v ledničce, ve spižírně a ve skříni :lol: O těhhle vím a ty další jsem zatím ještě nelokalizovala :lol:

a já mám ještě jednu černou minidíru v peněžence :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
17.2.12 10:53
maxak píše:
julniki píše:
Mini černá díra. Máme jich asi 6 a to nejen na ponožky. Jednu v pračce, další v koši na prádlo, na stole, v ledničce, ve spižírně a ve skříni :lol: O těhhle vím a ty další jsem zatím ještě nelokalizovala :lol:
a já mám ještě jednu černou minidíru v peněžence :pankac:

ta je malá ale zato hodně žravá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9994
17.2.12 10:53

Ano, jako u nás :pankac: Jednou za čas ty všechny levé vyhodim a ejhle, pravé začnou odkudsi vyplouvat. Murfiho zákon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
17.2.12 10:54

Ještě jsem se snad nesetkala s domácností, kde by nikdo ponožky nežral :mrgreen: Manžel má asi 100 párů skoro stejných ponožek a když se mi některé nepodaří napárovat, tak je prostě vyhazuju. Než abych pokaždé prolézala celý byt. Ale nedávno se mi stalo, že jsem tři kusy našla v dlouho nepoužívaném napínacím prostěradle :lol: Zajímavé je, že Lindy ponožky se mi neztrácí. Jenom jeho a občas moje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
17.2.12 10:54

Lichožroutí žerou ponožky :) Už jsem psávala dřív, mám kolíčky na ponožky sockodiles a ponožky mám všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
17.2.12 10:57

Je o tom dokonce hodnotná literatůra: http://aktualne.centrum.cz/…clanek.phtml?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.2.12 10:58

U nás je žere většinou ostatní oblečení a nejvíc sežerou takový věci, jako spací pytel… Ten má fakt velkej bachor, občas sežere i několik párů :mrgreen: Dobrý téma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
17.2.12 10:59

no přece http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/…022411_n.jpg žrout ponožek :-)

Příspěvek upraven 17.02.12 v 11:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
17.2.12 11:00
Ernata píše:
no přece žrout ponožek :-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit