Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Adventní kalendář jsem jako malá dostávala od Mikuláše. Co říkáte dětem vy? Dostávají ho už 1. prosince? A přiznáváte, že je od vás?
My teda u adventniho kalendare neresili, od koho je. Deti si ho samy vybraly v obchode a otviraji ho uz od 1.prosince.
Tak já myslim, že je to šumák…jinak moji kluci si vyrobili svůj adventní kalendář (jede u nás Angry Birds - tak na toto téma) a ten čokoládovej též s Angry Birds dostanou dneska od Mikuláše…
Příspěvek upraven 05.12.14 v 10:28
Malý jsou tři, lentilkový má od prvního, dneska dostane ještě s princeznama. Ten si může rozervat a sníst celkem dle libosti, ten lentilkový slíbila, že jen jeden denně ![]()
Dostanou ho " za okno" 1.12. protože Mikuláš u nás uhazuje sladkosti předem, když je dítě hodné ![]()
U nás si ho taky děti vybírají sami ( teda zatím ta starší ) a už jsme začali 1.prosince. Jinak co si já pamatuji, tak jsem ho dostávala na Mikuláše, ale vim, ze byl od rodičů.
Nikdo. Koupime a vi, ze az sni posledni cokoladku 24 tak prijde jezisek
a ze se nesmi podvadet, jinak by to neplatilo ![]()
Na mikuláše. Letos to nepochopil dědeček a nacpal jim kalendáře už 1.12. Tak budou mít dva.
Syn je ještě malý, takže nedostává, ale manžel ho dostává od Mikuláše ![]()
My jako děcka jsme taky dostávali od Mikuláše:) Pak bylo fajn, že jsme mohli sníst 5 čokolád zaráz ![]()
U nás je od Mikuláše (měla jsem to tak i já jako dítě, dokonce od babičky dostávám kalendář i v dospělosti ![]()
@Lejaa píše:
Syn je ještě malý, takže nedostává, ale manžel ho dostává od Mikuláše
My jako děcka jsme taky dostávali od Mikuláše:) Pak bylo fajn, že jsme mohli sníst 5 čokolád zaráz
U nas taky tak, už se těším, že na mě dneska taky nějaká vybyde
t
My jsme ho dávali k Mikuláši, syn si vždycky snědl 5 čokoládiček najednou. Když byl ještě mladší, tak se ptal kolik ještě ![]()
U nás se kalendář dával vždycky 1.12. to, že je od rodičů jsme věděli. Malé je necelých osmnáct měsíců, takže kalendář ještě nedostane, ale má udělané perníčky s čísly ![]()
Včera přinesl děda každému jeden no a malá to vzala po svém a otevřela hned to největší okénko
, dneska dostane ještě ten lentilkový a ten raději budu hlídat
. U nás chodí jen čert takže kalandář nosí čert, manžel dneska ještě musí sepsat dva dopisy od lucifera ![]()
@jankee U nás to byl Mikuláš a dneska ho poprvé donese i Káje ![]()