Vánoce bez otce, který je v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3819
3.12.14 22:54

Vanoce bez otce

Mile damy a zejmena zeny muzu bohulibych profesi :-) Jak organizujete Vanoce bez otce - rozumej jak slavite kdyz musi chlap i na stedry den ( u nas i vecer a noc) do prace? Mame 2 deti (2 a 3 roky) a ja jsem na vazkach, jestli na stedry vecer vyrazit k rodicum a tatinka prakticky pripravit o stedry vecer, nebo predstirat detem ze je stedry den 23. ci 25. a proste ho oslavit tak jak bych si ja predstavovala ve ctyrech jen v jiny datum :-) Podelte se o zkusenosti, co se vam nejlepe osvedcilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4009
3.12.14 22:57

Slavila bych 23 ve čtyřech a 24 jela k rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.12.14 22:59

Vzhledem k tomu, že dělám na směny, přemýšlela jsem nad tím a dokud jsou děti malé a dají se oblafnout, tak bychom slavili dřív a na 24. bych je poslala k babičce s taťkou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
3.12.14 23:00
@evill píše:
Slavila bych 23 ve čtyřech a 24 jela k rodičům.

Já taky :)

• Citovat
  • Upravit
6842
3.12.14 23:01

Co znám (i ženy nejen mužové) to řeší posunutím času.
Pokud má denní, tak večeři a stromeček a vše mají až tak od 19 večer a prostě vše mají jen trochu později večer. Pokud má noční, tak vše posunou blíž k poledni, takže je to spíš Vánoční oběd a pak stromeček a tak a pak už jen pohádky a jeden z rodičů si je bohužel neužije.
Ale toto je případ 12hodinových směn.
Nevím, jak řešit, pokud by to byly 24hodinové směny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
3.12.14 23:06

Hmmm jenze 23.12. musim do 16:00 ja do prace, 24.12. ma chlap ctyriadvacitku…tak to asi nechame na toho 25.12. alo to zas nemuzu jet 24.12. k rodicum a to mi bude asi samotne s detma smutno :-( No a nebo budou decka slavit Jeziska proste dvakrat… Je to na pytel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
3.12.14 23:10
@Agrion píše:
Hmmm jenze 23.12. musim do 16:00 ja do prace, 24.12. ma chlap ctyriadvacitku…tak to asi nechame na toho 25.12. alo to zas nemuzu jet 24.12. k rodicum a to mi bude asi samotne s detma smutno :-( No a nebo budou decka slavit Jeziska proste dvakrat… Je to na pytel :-(

Proč bys nemohla 24 k rodičům když byste slavili 25? Ve dvou a třech letech, můžou slavit klidně na šestkrát. Jestli to oslavíte 23 nebo 25 je jedno, lepší 23 protože by to bylo jo echt překvápko pro děti a 25 už byste mohli jen ležet u pohádek, ale bude se jim to líbit i když budete den předtím u rodičů, to se neboj ;)

Klidně jim i řekni, dneska přiletí Ježíšek k babičce, zítra musíme udělat hostinu my, přiletí k nám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
3.12.14 23:15

No je fakt, ze jsou to jeste mali bambulove a nechaji se opit rohlikem :-) Asi jim to dopreju oslavit dvakrat, protoze sama doma 24.12. bych stoprocentne zdekompenzovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
3.12.14 23:16

@Agrion Stávají se i horší věci :kytka: Já v tom vyrůstala od útlého věku, oba moji rodiče dělali na směny, pak i já dělala na směny, takže aby se komplet celá rodina sešla u štědrovečerní večeře byl zázrak :) Řešilo se to různě, podle toho jakou kdo měl službu. V tvé situaci bych 24. byla s dětmi u rodičů,25. nechala manžela trochu vyspat a domů se vrátila kolem poledne, no a večer večeře, dárečky a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
3.12.14 23:19

@Agrion v tom případě bych jela na Vánoce k rodičům a 25. bych si udělala další rodinné Vánoce, myslím že to dětem nijak vadit nebude naopak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
3.12.14 23:21

@krtek7489 Asi to tak provedu… Jen doufam, ze nebude snehova kalamita, protoze rodice mam 200 km daleko pres hory a doly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
3.12.14 23:25
@Agrion píše:
@krtek7489 Asi to tak provedu… Jen doufam, ze nebude snehova kalamita, protoze rodice mam 200 km daleko pres hory a doly :-)

To nehrozí :mrgreen: Posledních několik let jsou Vánoce na blátě a 10 stupnů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
3.12.14 23:26

@Agrion Přítel byl jeden rok o vánocích v práci, protže tady to neni svátek. A ten den se nedělo nic a měli jsme to 25 prosince. Pokud mužeš ke svých rodičum tak bych jeden den udělala snima pak druhý vánoce s manželem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
3.12.14 23:28

Jinak my letos vánoce máme 21 prosince pak 25 a pak 27 pokaždé kapr nebo řízek a bramborový salát. A přijde ježíšek syn aspon nedostane tolik dárku najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59373
4.12.14 00:30

@Agrion no 24 měl mít manžel odpolední což by bylo nereálné tak jsme se domluvili s nejstaršim že napíšeme ježíškovi at dárky přinese v noci a rozbalíme dopoledne, manžel i 25 má odpolední. nakonec jeden pán z jiné směny že si to klidně vymění a manžel bude celý den doma ale jinak by jsme to udělali 25 ráno, volno má až 27, u menších je to jedno, ale nejstarší ještě věří na ježíška a moc dobře sleduje datum :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný