Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky ![]()
Napadl mě speciální dárek pro mého drahého k Vánocům.. Investovali jsme už do dvou erotických her a obě nás moc nenadchly, čekali jsme od nich více.. Tudíž chci vytvořit něco na podobné bázi, kartičky s úkoly, více či méně odvážnými a Vás prosím o inspiraci, z vlastní hlavy, popřípadě jestli některou z Vás zaujal úkol ve Vaší hře.. (Opravdu nechci vyhodit dalších x stovek a být sklamaná.. Mám základ svůj, ale chci tam toho co nejvíc, aby se to neopakovalo a vždy se trošku pěkný večer oživil
Takže předem díky ![]()
@lulu7 stolní hra nevinné hrátky je plná kartiček s úkoly, ale na mě jsou některé až moc výstřední, tak nemám odvahu tu hru hrát ![]()
@lulu7 my mame taky nevinne hratky a ty nas nenadchki, ale co se nam libi je francouzska hra lasky
to je dobre ![]()
@Veruzka.D My máme taky jednu s úkoly, ale je to takové zdlouhavé, většina úkolů se opakuje… První půlka je převážně o tom že se partneři mají slékat a když toho člověk na sobe moc nemá tak se rozproudí na začátku a než přejde touhle částí tak zase vychladne.. V druhé části jsou zase úkoly typu zatanči erotický tanec, jo dá se to jednou, ale ne třikrát během deseti minut.. Trošku žhavější úkoly jsou na posledních deseti políčkách, ale než se k nim člověk dostane tak ho chuť na cokoliv přejde..
@beckinka O téhle hře jsem debatovala s kámoškou, prý nebýt tam vracecích políček tak by to bylo fajn, ale že ten její to nedal, když se už schylovalo k nejlepšímu a on se musel vrátit k části kdy se sotva dotýkat..
Ideální by bylo z každé hry vybrat to nejlepší a udělat si vlastní verzi ![]()
Popřípadě, nemáte někdo odkaz na stránky, kde by byla nějaká hra ke stažení komplet celá? Jednou mi kdosi říkal, že se dá za nějakou rozumnou cenu stáhnout z netu různé navnazující krátké hry.. Ale fakt nevm no..
@BlueFairy Vymýšlím, základ už se rýsuje, hledám inspiraci všude možně aby toho bylo co nejvíce a nebylo to za chvilku ohrané…
@lulu7 píše:
@BlueFairy Vymýšlím, základ už se rýsuje, hledám inspiraci všude možně aby toho bylo co nejvíce a nebylo to za chvilku ohrané…
Aha, tak jsem dotaz pochopila zpočátku správně ![]()
Tak to je těžko radit, každý máme hranice jinde ![]()
@BlueFairy Je mi jasné, že oghledně tohodle jsme každá jinde.. Samozřejmě si do vlastní hry nemůžu dát něco co by mi bylo proti srsti.. Ale takové to nakopnutí by bodlo já už si to nějak doladím, přionačím, něco přidám něco vynechám..
@BlueFairy To sem někde četla už
Jen nevím jestli je to ono, ten můj je na zadku strašně lechtivej
By to byl dobrej trest hele ![]()
@BlueFairy A nejlépe to okořenit pusou, rukou to není ono prý ![]()