Říci si své ano znovu?

lebrunka91
1.12.14 09:07

Říci si své Ano znova??

Ahoj, chtěla jsem se zeptat a příjít si i pro radu :) Vdávala jsem se 18.10.2014 ale svatba se vubec nevydařila :( tak by mě zajímalo zda je možné udělat si svatbu znova? Neboli si obnovit manželský slib? Kam zajít? Děkuji všem za rady

Příspěvek upraven 01.12.14 v 14:11

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jahuhudka
1.12.14 09:13

Důleřité je, aby se vydařilo manželství ne? Ano si budeme opakovat po 20ti letech :think:

• Citovat
  • Upravit
lebrunka91
1.12.14 09:14

@JayLee mluvili jsme o tom ale ani jeden nejsme pokřtěný a jsme nevěřící a to prý nejde, ale četla jsem nějakou diskuzi že prý jde zajít na uřad a požádat o obnovení slibu. Ale nevím zda je to pravda tak se raději ptám prvně tady :D :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lebrunka91
1.12.14 09:15

@jahuhudka kdyby jste měla svatbu jako asi by se Vám to také nelíbilo a chtěla by jste to napravit :) a je to den D a měl by stát za to teda aspon podle mě :) nevěsta by neměla být na své svatbě zklamaná :D :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27615
1.12.14 09:16

@lebrunka91 můžu vědět co je to nevydařená svatba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
1.12.14 09:17

A co konkrétně se nevydařilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
1.12.14 09:17

@lebrunka91
A můžu se zeptat čím se vám nevydařila? Pokud to byl jenom nějaký pocit, tak si myslím, že není důležité něco obnovovat oficiální cestou přes úřady, volila bych jiný způsob, jenom pro vás dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
1.12.14 09:18

@lebrunka91 :nevim: Co je jeden den proti celému životu?

• Citovat
  • Upravit
lebrunka91
1.12.14 09:26

Co se nevydařilo? uplně všechno. Už na obřadu nedorazil fotograf tudíž nemáme momentky,(jen co fotil manželuv bratr) svědek koukal kde co lítá, po obřadu a dojezdu domu se všichni převlékly do domácího (což mě uplně vytočilo) zkazila se nám polévka, a nějaké tradice jako rozbití talíře, přenošení přes práh a házení kytkou to neznám takže svatba byla totálně v čudu. @jahuhudka to máte pravdu ale přeci aspon ten jeden den měl být o Nás dvou a pro Nás dva

• Citovat
  • Upravit
8-P
1421
1.12.14 09:27

Já taky neměla dokonalou svatbu ale manželství je parádní ;) brali jsme se na úřadě a na 10 výročí se chceme vzít v kostele 8) já jako věřící to budu brát jako svatbu před Bohem a manžel jako nevěřící to bude brát jako obnovení slibu a jsme oba spokojení :mrgreen: akorát my se brali v listopadu tak doufám že za 5 let bude teplej listopad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
1.12.14 09:30

:lol: no já žasnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8-P
1421
1.12.14 09:30

@lebrunka91 ale takových dnů, které budou o vás dvou a jen pro vás dva bude ještě milion ;) nelam si s tím hlavu… znám spoustu lidí co měli dokonalou svatbu a manželství šlo po pár letech do kopru… místo vyhazování spousty peněz za druhou svatbu si zajeďte na dovolenou a hnedle máte celej týden jen o vás dvou a pro vás dva ;) dívej se na svět trochu pozitivně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
1.12.14 09:37

@lebrunka91
Tak přece jsi dospělá… Kvůli nepřenesení přes práh a házení kytkou dělat další svatbu? A co když se tentokrát podělá něco jiného? Třeba vám bude celý den pršet, nebo dostaneš průjem? :lol:
Já bych opravdu zvolila jen něco symbolického jenom pro vás dva, určitě si poradíte a přes ten práh tě v krásných šatech může přenést taky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
1.12.14 09:37

@lebrunka91 :mrgreen:
Melajsem to podobne a přesto to byla dobrá svatba, protože jsem byla s lidmi, které mám ráda to pro mě bylo nejdůležitější…
Nemáme ani pořádnou fotku, skončila jsem s prckem na pohotovosti atd.

V životě jsou důležitější věci, jak někdo radil, vemte prachy a udělejte si romantiku ve dvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
1.12.14 09:38

No tak to vše mi přijdou drobnosti, pokud jsi tam tyto věci chtěla měla jsi si je dopředu domluvit a zařídit. A pak mě napadá, abys nebyla zklamaná podruhé :mrgreen: Kde bereš tu jistotu že se to teď vydaří? Ty peníze vražte raději do nějakého romantického výletu ve dvou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný