Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My to máme taky tak. máme prcka 21 měsíců a taťka se nám vrátí 24. v 20h. Takže jsem řekla že 24. se stavíme za tchánovcema a večer s manželem nachystáme stromeček a 25. si uděláme od rána vánoce. Malý stejně ještě nemá úplně pojem o čase takže je to jedno, ale tatínka bych o vánoce s malým nepřipravila bylo by mu to moc líto.
@Agrion píše:
Mile damy a zejmena zeny muzu bohulibych profesiJak organizujete Vanoce bez otce - rozumej jak slavite kdyz musi chlap i na stedry den ( u nas i vecer a noc) do prace? Mame 2 deti (2 a 3 roky) a ja jsem na vazkach, jestli na stedry vecer vyrazit k rodicum a tatinka prakticky pripravit o stedry vecer, nebo predstirat detem ze je stedry den 23. ci 25. a proste ho oslavit tak jak bych si ja predstavovala ve ctyrech jen v jiny datum
Podelte se o zkusenosti, co se vam nejlepe osvedcilo
máme vánoce v jiném termínu, buď dřív, nebo později.
Jak už tu bylo řečeno, oslavila bych 23. s tatínkem a na 24. jela k rodičům.
Můj muž odjíždí příští týden pracovné do zahraničí, doma se ukaže až nejdříve za 2 měsíce. Děti 13 a 6 to ještě netuší a já nemám ponětí, jak to řešit, jestli jít na Štědrý den k babičce, nebo zůstaneme doma.. Posunovat Vanoce na únor ale nebudeme.. ![]()
Já bych si udělala vánoce rodině hned 24 ale byl by to vánoční oběd v tu do bu by SME si rozbalili dárk
@bosany už jsou dost staré, aby to pochopily.. zůstala bych doma. A hlavně to dětem co nejdřív řekla.
@evill píše:
Slavila bych 23 ve čtyřech a 24 jela k rodičům.
Přesně takhle to dělávám (vychází to jednou za 4 roky) a spokojenost je na všech stranách. Dětem se o přesné datum vůbec nejedná a my dospělí se přizpůsobíme, bez tatínka by to prostě nebylo ono.
@martina.se asi ano, asi budeme sami doma a k babicce pojedeme druhy den. Kdyz uz nebude tatinek, tak aspon at maji nejake prekvapeni nadvakrat ![]()
Letos budou mít mé děti Vánoce s tátou 20. 12. s mámou 24. 12., neboť maminka se rozhodla, že pro děti není na závadu, když od 22. do 28. děti vůbec tátu a své další sourozence neuvidí.
@canaglia píše:
Letos budou mít mé děti Vánoce s tátou 20. 12. s mámou 24. 12., neboť maminka se rozhodla, že pro děti není na závadu, když od 22. do 28. děti vůbec tátu a své další sourozence neuvidí.
hele, já svýho mladýho taky neuvidim od 22 do 29 a nebrečim
u nás je to letos 21 ![]()
@bosany píše:
@martina.se asi ano, asi budeme sami doma a k babicce pojedeme druhy den. Kdyz uz nebude tatinek, tak aspon at maji nejake prekvapeni nadvakrat
přesně tak.. však už jsou větší, tak to pochopí.. Já to mám s klukem 21., pak odjíždí k tátovi, vrací se až na silvestra..
@martina.se píše:
hele, já svýho mladýho taky neuvidim od 22 do 29 a nebrečimu nás je to letos 21
No pokud střídáte Vánoce, tak to je ok, u nás se také střídají 8× u matky, 1× u mě. A nebrečím. Konstatuju.
@canaglia píše:
No pokud střídáte Vánoce, tak to je ok, u nás se také střídají 8× u matky, 1× u mě. A nebrečím. Konstatuju.
můj ex má 3 rok po sobě 24. Já to neřeším, tolik to neprožívám. Vycházím mu vstříct, bo je zázrak, že má volno.. ![]()
@martina.se píše:
můj ex má 3 rok po sobě 24. Já to neřeším, tolik to neprožívám. Vycházím mu vstříct, bo je zázrak, že má volno..
Taky to nijak zvlášť neřeším, jen tiše žasnu, jak soudy rozhodují… Spíš mi vadí systém, než zrovna tento konkrétní dopad.
My objedeme celkem osm stromečku+doma, takze klidne slavte na 2× ![]()