Vánoce bez otce, který je v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7552
4.12.14 06:54

My to máme taky tak. máme prcka 21 měsíců a taťka se nám vrátí 24. v 20h. Takže jsem řekla že 24. se stavíme za tchánovcema a večer s manželem nachystáme stromeček a 25. si uděláme od rána vánoce. Malý stejně ještě nemá úplně pojem o čase takže je to jedno, ale tatínka bych o vánoce s malým nepřipravila bylo by mu to moc líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.14 06:56
@Agrion píše:
Mile damy a zejmena zeny muzu bohulibych profesi :-) Jak organizujete Vanoce bez otce - rozumej jak slavite kdyz musi chlap i na stedry den ( u nas i vecer a noc) do prace? Mame 2 deti (2 a 3 roky) a ja jsem na vazkach, jestli na stedry vecer vyrazit k rodicum a tatinka prakticky pripravit o stedry vecer, nebo predstirat detem ze je stedry den 23. ci 25. a proste ho oslavit tak jak bych si ja predstavovala ve ctyrech jen v jiny datum :-) Podelte se o zkusenosti, co se vam nejlepe osvedcilo :-)

máme vánoce v jiném termínu, buď dřív, nebo později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
4.12.14 06:57

Jak už tu bylo řečeno, oslavila bych 23. s tatínkem a na 24. jela k rodičům.

• Citovat
  • Upravit
46
4.12.14 07:08

Můj muž odjíždí příští týden pracovné do zahraničí, doma se ukaže až nejdříve za 2 měsíce. Děti 13 a 6 to ještě netuší a já nemám ponětí, jak to řešit, jestli jít na Štědrý den k babičce, nebo zůstaneme doma.. Posunovat Vanoce na únor ale nebudeme.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.12.14 07:14

Já bych si udělala vánoce rodině hned 24 ale byl by to vánoční oběd v tu do bu by SME si rozbalili dárk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.14 07:15

@bosany už jsou dost staré, aby to pochopily.. zůstala bych doma. A hlavně to dětem co nejdřív řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
4.12.14 07:50
@evill píše:
Slavila bych 23 ve čtyřech a 24 jela k rodičům.

Přesně takhle to dělávám (vychází to jednou za 4 roky) a spokojenost je na všech stranách. Dětem se o přesné datum vůbec nejedná a my dospělí se přizpůsobíme, bez tatínka by to prostě nebylo ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.12.14 08:09

@martina.se asi ano, asi budeme sami doma a k babicce pojedeme druhy den. Kdyz uz nebude tatinek, tak aspon at maji nejake prekvapeni nadvakrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
4.12.14 08:33

Letos budou mít mé děti Vánoce s tátou 20. 12. s mámou 24. 12., neboť maminka se rozhodla, že pro děti není na závadu, když od 22. do 28. děti vůbec tátu a své další sourozence neuvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.14 10:57
@canaglia píše:
Letos budou mít mé děti Vánoce s tátou 20. 12. s mámou 24. 12., neboť maminka se rozhodla, že pro děti není na závadu, když od 22. do 28. děti vůbec tátu a své další sourozence neuvidí.

hele, já svýho mladýho taky neuvidim od 22 do 29 a nebrečim :nevim: u nás je to letos 21 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.14 10:59
@bosany píše:
@martina.se asi ano, asi budeme sami doma a k babicce pojedeme druhy den. Kdyz uz nebude tatinek, tak aspon at maji nejake prekvapeni nadvakrat ;)

přesně tak.. však už jsou větší, tak to pochopí.. Já to mám s klukem 21., pak odjíždí k tátovi, vrací se až na silvestra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
4.12.14 11:30
@martina.se píše:
hele, já svýho mladýho taky neuvidim od 22 do 29 a nebrečim :nevim: u nás je to letos 21 :mrgreen:

No pokud střídáte Vánoce, tak to je ok, u nás se také střídají 8× u matky, 1× u mě. A nebrečím. Konstatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.12.14 11:32
@canaglia píše:
No pokud střídáte Vánoce, tak to je ok, u nás se také střídají 8× u matky, 1× u mě. A nebrečím. Konstatuju.

můj ex má 3 rok po sobě 24. Já to neřeším, tolik to neprožívám. Vycházím mu vstříct, bo je zázrak, že má volno.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
4.12.14 11:40
@martina.se píše:
můj ex má 3 rok po sobě 24. Já to neřeším, tolik to neprožívám. Vycházím mu vstříct, bo je zázrak, že má volno.. :nevim:

Taky to nijak zvlášť neřeším, jen tiše žasnu, jak soudy rozhodují… Spíš mi vadí systém, než zrovna tento konkrétní dopad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
4.12.14 12:30

My objedeme celkem osm stromečku+doma, takze klidne slavte na 2× :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie