Kdo očkoval Adacel?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12272
1.9.14 10:46

Kdo očkoval Adacel?

Kdo jste prosím očkovali Adacelem? Měli děti nějaké nežádoucí účinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
461
29.4.16 14:11

Obnovuji diskuzi. Dnes jsem byla s nemocnou 5 letou dcerou u dr. a zeptala jsem se jí na Adacel, že bych chtěla tuto alternativu a vůbec o ní nevěděla, je docela mladá, kolem 40 let a taky dost přístupná jiným variantám, takže mě to překvapilo. Říkala, že bychom musely mít nějaký důvod očkovat takto. Pak říkala, že slyšela o Boostrixu a že mý být prý schválený, takže by se očkoval zdarma. Tak, očkoval tedy někdo Adacelem, nebo Bootrixem (jaký je v tom rozdíl?) a jak to vzali vaši lékaři? Věděli o těch možnostech, bránili se, vyšli vám vstříc atd.? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
29.4.16 19:10

Já jsem ho nechávala dát malé. Dr. o tom taky vůbec nevěděla, koukala jako puk Dávala mi najevo, že vymýšlím ptákoviny, ale nakonec mi ho objednala. Akorát jsem si ho musela zaplatit, cca 500kč, ale s tím jsem počítala. A bylo to první očkování, na které malá neměla reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.4.16 21:06

No já doufám, že to s Mudr. taky domluvím, ať mi ho prostě objedná a ať si o tom něco načte, když nic neví, to je vrchol mi přijde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
29.4.16 21:52

Adacel momentálně není k dostání - není na trhu a když jsem volala přímo výrobci, tak mi řekl, že možná už ani nebude… :zed: Ať žije monopol. Boostrix je stejný výrobce, jako nyní proplácený Infarix. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
2.5.16 16:59

Teda, tak to jste mě nepotěšila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8176
24.9.16 22:59

Nevíte zda uz lze adacel sehnat?