Kdo pracuje v Lidlu sem

Anonymní
25.2.19 18:32

Kdo pracuje v Lidlu sem

Ahoj, mám chvili po VŠ a pracuji v oboru, který jsem vystudovala a věc se má tak, že práce v kancelaři není to práve pro mě. Při studiu na VŠ jsem pracovala měla několik brigád v maloobchodě a jak nad tím tak přemyšlím došlo mi, že mi ta práce chybí. Proto jsem se rozhodla, že zkusím výběrové řízení na zástupce manažera prodejny v Lidlu (ono co si budeme ten plat je lákavý :))

Zajímalo by mě od těch zvás, které tam pracují myslíte, že má mladá holka šanci takové místo dostat? Případně jak často tu práci dostane někdo zvenku? Předpokládám, že se hlasí i řadový zaměstanci když se tato pozice uvolňuje. Dále jak dlouhé je zaškolování?

Budu ráda, když přispějete jakymikoliv svými postřehy :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.2.19 19:08

Zkus to, určitě tam berou i mladý holky zvenčí. Dělala jsem na této pozici, asi před 2 roky jsem skončila. Práce to je pěkná, ale dost náročná. Ale dobře zaplacená. Zaškolování je dlouhé, nevím přesně, ale nejmíň 4 měsíce. A možná na vzdálených prodejnách, že tam budeš muset spát na hotelu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 07:53

Děkuji za reakci životopis jsem poslala tak uvidím a doufám že mě pozvou aspoň na pohovor :). Mám obavy protože jsem zaměstnaná tak nevím zda by nebyla problém má výpovědní lhůta. Opravdu si myslím že by mě ta práce bavila. Můžu se zeptat proč jsi odešla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 09:51

Pracovala jsem tam 10 let, na rúzných pozicích. Pak jsme dostali novou manažerku, já jsem se s ní neshodla v mnoha věcech. Dělala mi pěkný naschvály, odešlo kvůli ní víc lidí. Pak ji vyhodili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 09:54

Kdyby ti nabídli, že tě vezmou jenom na vedoucího směny, tak to vem taky. Je to sice za míň, ale můžou tě pak povýšit. A i to míň je pořád ještě hezkej plat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 10:49

Děkuji a ještě se zeptám bývá problém že bych nemohla nastoupit hned? protože kdyby se poštěstilo tak bych musela dát výpověď a začne mi běžet výpovědní lhůta.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.19 13:07

To nevím, ale teď s tím většinou problém není nikde. Každej to snad pochopí, když někdo pracuje, že musí dát výpověď. Třeba by tě pustili na dohodu, ale spíš bych s tím nepočítala. Budu ti držet palečky, ať ti to dopadne :palec: :palec: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat