Kdo se hlásil na UPOL?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kdo se hlásil na UPOL?
Holky je tu někdo kdo se hlásil na UPOL? Máte už výsledky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Elen.Lenka Já:-) angličtina a čeština na pedaku - výsledky zatím nemám:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napoleonko a měla jsi tam pořadí? Já jsem tam měla 4 dny ukázané kolik mám bodů a kolikátá jsem v pořadí a pak to všechno zmizelo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elen.Lenka Prý se to tam objevilo někdy v sobotu, me to psala jedna snad budoucí spolužačka z téhož oboru…viděla počet bodu i pořadí, já už to nestihla. Už v pondělí to ale zmizelo, takže buďto průběžné výsledky, nebo jim utekly konečné a ještě to nechtějí zveřejňovat. Na co ses hlásila a jaks dopadla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na učitelství pro 1. stupeň, no já jsem tam právě měla napsané, že jsem 16. a pak to zmizelo, tak nevím no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fakt zvláštní - zkouselas tam volat…už to ten týden nevydržím, koukam tam každou chvilku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani mi nemluvte, jsem nervózní jak hrom. Nezkoušela, myslíte že je možnost, že to tam dneska dají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elen.Lenka Já se hlásím na přírodopis+výchova ke zdraví
no jako přijímačky jsem měla před týdnem a pořád nic.. jsem z toho už tak nervózní až hrůza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janka22 Kam ty? Na jaký obor?
Mám ještě jednu prihlasku do Brna, tam to ma byt v patek, ach jo:-( Štve me, ze jsem neviděla ani tu jejich chybicku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak ať nám to všem dobře dopadne!!
a jak staré děti máte a nebojíte se jak to případně zvládnete? já mám 15-ti měsíční holčičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovi jsou dva roky a rada bych stihla ještě jedno dite během studia:-) Bojím se desně:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, taky jsem se hlásila na UPOL - Učitelství pro 1.st.ZŠ a speciální pedagogika a taky tam mám jen napsané pořadí a počet bodů. Jsem už na nervy, jestli jsem se dostala nebo ne. ![]()
Jinak mám téměř ročního chlapečka a doufám, že školu zvládnu ( tatínek, babičky, tetičky… jsou v pohotovosti
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit