Kdo se vyzná v homeopatikách?

328
28.8.14 19:44

kdo se vyzná v homeopatikách?

Ahojky vsem, mame jit na 5ti letou prohlidku a ceka nas ockovani proti tetanovce. Synka mam atopika, ted je teda cistej, ale sebemensi chyba ve strave je na nem hned nasledujici noc videt. Od mala mu ockovani ekzem brutalne zhorsilo a vzdy mel reakce ve forme teplot. Poradite mi jaká homeopatika nebo neco alternativniho, abychom nemeli nebo minimalizovali reakci? Uz jsem si tu precetla Thuya, ale slysela jsem, ze by to mela byt kombinace nekolik homeopatik. Vyzna se v tom nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7369
28.8.14 20:37

Ja se v tom az tolik nevyznám, chodíme s malou k homeopaticce, ona mela antibiotika. Dostala pravé tu Thuya na procisteni organismu a kdyz jsme se bavily o očkováni, tak říkala, ze to ta Thuya zvládne. Jinak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
28.8.14 22:18

Zdravím,
na eMiminu funguje online homeopatická poradna zdarma - doporučuji Vám v ní položit Váš dotaz. Zodpoví ho paní doktorka Magdalena Záchová. :)

Hezký večer,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
28.8.14 23:03

@Jankap by mohla poradit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
29.8.14 01:02

@surovka
Proč nedávat automaticky Thuju, jsem vysvětlovala už v této diskusi , můžeš si to přečíst.

I atopický ekzém je možné léčit homeopaticky.

5leté přeočkování se má provést mezi 5. a 6. rokem věku. Není tedy povinnost očkovat v době pátých narozenin.
Automaticky se očkuje vakcínou Infanrix (tetanus, černý kašel, záškrt). Je to silná vakcína používaná i pro základní očkování.
Máš právo si vyžádat očkování jinou vakcínou, redukovanou, určenou pouze pro přeočkování, ale musíš si jí zaplatit. V úvahu připadá Adacel nebo Boostrix.
(Pozor, nespleť si to s vakcínami Adacel Polio nebo Boostrix Polio, ty se používají pro přeočkování v 10 letech.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
29.8.14 18:25

Dekuji vsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie