Kdo znáte sirupy Essence?

620
23.4.13 13:50

Kdo znáte sirupy Essence?

Prosím kdo znáte sirupy této značky? Bývají v akci na slevomatu. Dětem kupuju yo, nebo podobné lepší sirupy. Je to podobné? Lepší?
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3148
23.4.13 13:57
@Tamaris píše:
Prosím kdo znáte sirupy této značky? Bývají v akci na slevomatu. Dětem kupuju yo, nebo podobné lepší sirupy. Je to podobné? Lepší?
Díky!

essence mi chutnají víc. třeba rybíz s limetou a máta s limetou jsou výborné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31387
23.4.13 14:04

@Tamaris mě taky chutnají, občas je mívají v dobré akci v Bille. Nemám s nima problém, mají zajímavé kombinace příchutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
23.4.13 14:06

Jsou vynikající, Yo neznám, ale tyhle jsou chu´tově super :palec: Vyzkoušeli jsme snad všechny a v akci na slevomatu je kupujem tak po 3 krabicích, než přijdou s další akcí tak je vypijem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.4.13 14:28

Kupujeme taky tyhle, ale teď už víc ty YO, ve sparu na ně mají akce častěji. Ale jinak jsou teda výborné, dávám to i dceři - slabou šťávu. Je to prý bez všech těch hnusů, co jsou třeba v Hello atd., teda aspoň co píšou na etiketě :) Takže za mě jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
23.4.13 14:51

No mě ty ESSENCE moc nenadchly. To mě víc chutnají ty YO sirupy. Ale každému chutná něco jiného…tak to prostě vyzkoušej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9330
23.4.13 14:51

Pomeranč se skořicí nemá chybu…kupuju obojí a řekla bych že jsou srovnatelné, jenom tyto mají lepší příchutě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.4.13 15:16

Znám, nechutná mi to. Kupuju YO nebo sungrown :think: (teď nevim jak se to přesně jmenuje, je to ve skle, cca 85,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
23.4.13 15:27

Jsou výborné, kupuji už jen tyhle :palec: Vždy, ale v akci, koupím si jich pak třeba deset. Máta s limetou nejvíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
23.4.13 16:36

Díky moc, sirup s vodou u nás jede, tak to zkusím. Myslím že zítra na slevomatu budou, tak i kdyby to nebylo přesně pro nás letní návštěvy to zlikvidují.
U nás je jen Kaufland a Hyperalbert a tam jsem na ně nenarazila. Risknu celou krabici ze slevomatu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
23.4.13 16:38

@Ještídek no jo vyzkoušej, když se u nás nedaj koupit jednotlivě :lol: :lol:
Vyzkouším a uvidím. Nebo spíš děti, ty to zhodnotí raz dva. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
23.4.13 19:15
@Tamaris píše:
Díky moc, sirup s vodou u nás jede, tak to zkusím. Myslím že zítra na slevomatu budou, tak i kdyby to nebylo přesně pro nás letní návštěvy to zlikvidují.
U nás je jen Kaufland a Hyperalbert a tam jsem na ně nenarazila. Risknu celou krabici ze slevomatu…

@Tamaris a nebyly už na slevomatu? :-( našla jsem, že akce vypršela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
23.4.13 20:48

@soanpe Mě se tam ukázalo, že by měly být od zítřka. Ale nemám to vyšší členství, tak nevím přesně. Mrkni tam zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
23.4.13 21:35
@Žirafátko píše:
Znám, nechutná mi to. Kupuju YO nebo sungrown :think: (teď nevim jak se to přesně jmenuje, je to ve skle, cca 85,–)

Jojo, ty ve skle bereme taky, jsou super :palec:

Obecně je mi celkem jedno, jaká je to značka, ale záleží mi na podílu ovocné šťávy a aby v tom bylo co nejméně éček. Pije to převážně muž, já dávám přednost vodě, ale když už to doma musí být, tak ať je to kvalitní :)

• Citovat
  • Upravit
3148
23.4.13 22:56
@Tamaris píše:
@soanpe Mě se tam ukázalo, že by měly být od zítřka. Ale nemám to vyšší členství, tak nevím přesně. Mrkni tam zítra. [/ci

děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport