Kdy chodí mateřská?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, ja jsem na mateřské od 26.1. a 15.2. mi přišla za rozmezí 25.1.-31.1. Takže pokud jsi na mateřské až od nového měsíce (chápu ze až od 1.2.) tak ti přijde až v březnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Marky229
Jestli jsi byla ještě v lednu na neschopence, tak by ti teď v únoru měly přijít peníze ještě za neschopenku. Jestli jsi na mateřské od 1.2., tak ti první mateřská přijde v březnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lorelai947 píše:.
@Marky229
Jestli jsi byla ještě v lednu na neschopence, tak by ti teď v únoru měly přijít peníze ještě za neschopenku. Jestli jsi na mateřské od 1.2., tak ti první mateřská přijde v březnu.
Ano prave ze jsem byla ještě na neschopence a vůbec nic mi ještě nepřišlo :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marky229 nemocenská chodí pokaždé jinak, záleží jak rychle podas lístek na peníze a jak rychle je zaměstnavatel pošle na OSSZ a pak to oni ještě zpracovávají a vyplácí. Mi někdy došla nemocenská už 15. a třeba v lednu až 30.1. a teď ji taky ještě nemám. Měla jsem ukončení stejně jako ty k 31.1. a od února jsem na mateřské (ta přijde jak holky psaly až další měsíc, je to taky v podstatě nemocenská dávka takže se vyplácí zpětně).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marky229 Záleží, kdy tvůj zaměstnavatel poslal na ČSSZ ukončení neschopenky… Klidně si na ČSSZ zavolej, řeknou ti, kdy jim to přišlo. U nás v Brně to pak vyřizují cca během 14 dnů od doručení potřebných papírů. Takže mě třeba chodí neschopenka až kolem 20. dne v měsíci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobře to zkusím jim tam zavolat.hlavne mě ke konci mesice když jsem si tam sla pro lístek tak nedala jenomže lístek na tu materskou na ty penize už ne na tu nemocenskou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže by mi měla přijít za leden ještě neschopenka a pak v březnu mateřská za únor ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marky229 píše:
Takže by mi měla přijít za leden ještě neschopenka a pak v březnu mateřská za únor ?
Ano.
Ale ukončení neschopenky jsi dávala k 31.1., že? To ukončení je v tomto případě místo listku na peníze. Určitě to teprve přijde, jak říkám, malo kdy mi přišla nemocenská tak „brzo“. Většinou spíš ke konci měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit