Kdy dát čaj

218
24.4.13 09:28

Kdy dat čaj

Ahoj. Chci se zeptat. Mám 2. měsíční holčičku. A pomale a jistě začínají být tepla. Tak by mě zajímalo. Kdy by se měl čaj podávat a při kolika stupních. Nechci ji zbytečně učit na flašku, když plně kojím. A popřípadě jaký jste podávali svým miminkům čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33047
24.4.13 09:35

@sjuzenn kluci se narodili na jaře (březen, květen) a nedávala jsem nic. Prostě jsem jen častěji kojila, jen na žízeň, klidně 2× za hodinu. Flašku nikdy neměli. Jinak pro takhle malá miminka se hodí voda nebo fenyklový čaj. Dávala jsem občas fenyklový a pak bylinkový po lžičkách..ne na žízeň, ale kvůli prdíkům. A pak až od 8měsíce na pití čaj dětský nebo vodu, už z pítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.4.13 09:38

Nedávala jsem. Když bylo vedro, sama se častěji hlásila a jen si cucla.. Od půl roka jsem zkoušela různá pítka, stejně se rozpila až v deseti měsících.. Od roka pije hodně a z čehokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30412
24.4.13 09:44

Já jsem malému začala nabízet čaj kolem 5. měsíce a to je proto, že šel na operaci a musel umět pít z flašky. Do té doby jsem mu jen dávala cucnout MM kdykoliv chtěl. Pít začal pořádně až kolem roku, kdy jsem mu omezila kojení jen na večerní, do té doby neměl zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová