Kdy dát dárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.1.24 06:14

Kdy dát dárek?

Ahoj, za pár dní bude mít priteluv táta narozeniny a bude to taky poprvé co ho poznám. Neumím si představit situaci, kdy mu dát dárek atd. Bylo by normální kdyby nás přítel představil, já si s ním podala ruku a pak mu jen řekla „všechno nejlepší“ a dala mu dárek? Nebo by vám to přišli divný a lepší by bylo říkat takovou tu klasiku, hodně zdraví, štěstí atd.. Vím že to moc řeším, ale jsem z toho nervózní dost. Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
30.1.24 06:17

Dobrý den, Markéta. Tady něco malého pro vás, všechno nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
30.1.24 06:20

Ráda Vás poznávám a rovnou přeji vše nejlepší k narozeninám. Malá pozornost pro vás..
to zvládneš, neboj :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.24 07:38

Děkuji, myslíte teda, že nebude blbý, když ji nebudu říkat hodně štěstí, zdraví, lásky atd.. stačí proste „a rovnou všechno nejlepší k narozeninám“?

• Citovat
  • Upravit
21311
30.1.24 08:00

Jasně. Ani v rodině si neříkáme nic jiného než všechno nejlepší. Akorát u nás se tedy dárky dávají hromadně po krájení dortu. Takže se spíše zeptej pritele, jak to mají oni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
30.1.24 08:00
@Anonymní píše:
Děkuji, myslíte teda, že nebude blbý, když ji nebudu říkat hodně štěstí, zdraví, lásky atd.. stačí proste „a rovnou všechno nejlepší k narozeninám“?

Já třeba tuhle všeobecnou frázi nesnáším. Vše nejlepší opravdu stačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
30.1.24 08:15

@Aduš8 a co je lepsi nez nejlepsi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.1.24 08:29

Nechala bych to na přítelovi. S taťkou se normálně seznam, dobrý den, já jsem Anička, ráda Vás poznávám. A až půjde přát jeho syn, jdi s ním, popřej mu po něm, klidně stroze „všechno nejlepší i ode mě“ a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
30.1.24 09:31

@Tarjei myslím to tak, že všechno nejlepší stačí. To vyjmenovávání dalších s věcí mi přijde vždycky úplně zbytečné a umělé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný