Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, nechci vypadat hloupě ale mám nutkání se zeptat.
Jelikož jsem cca měsíců zpět vydařila HA protože jsme si řekli že budeme chtít miminko..nějak se nesnažíme čekáme až samo jednou přijde 😁
Ms jsem nějak nehlidala a nějak ani ovulaci mám zapsané poslední dvě Ms poslední byla 17.prosince trvala 6dnu
31.12. došlo k nechráněnému styku samozřejmě i dny před ale já mám od té doby zvláštní pocit že bych mohla být těhotná nevím proč. ![]()
Začali mi svědět prsa (bradavky) někde jsem četla o bazální teplotě kterou jsem si teď pátý den naměřila vždy ráno po probuzení 37,5
Myslíte že by se mohlo jednat o těhotenství? Ms mám dostat za 3dny.Test jsem zkoušela včera ale nic na něm není. Zkusim samozřejmě pokud vynechá Ms jen mě zajímá zda je to vůbec možné. Dekuji
Možné to zamozrejme je, počkala bych do dne ms a pak bych testovala
rané testování znám, taky jsem nedočkava. Každopádně držím palečky a pak napiš jak si dopadla.
Snaž se uvolnit a nemyslet na to ať nejsi zklamaná, sama to znám tak na to pozor ![]()
Před měsícem jsi vysadila HA, je normální, že teď přijdou příznaky (kolem ovulace nebo třeba PMS), na které jsi během braní HA nebyla zvyklá. Nemusí to být hned těhotenství
Test bych si udělala, až pokud by MS nedorazila 4 týdny po té poslední.
Dnes jeden den do Ms. Nevim jestli je tohle ryska nebo duch?
test je z akcionu píšou že se dá dělat 4dny před ms
Ja bych rekla duch. Ale teda nevim proc, jen k testu z actionu bych nemela moc důvěru ![]()
@Lily-of-the-valley zkoušela jsem před hodinou cca
Pepino test a tam zas nic. Zitra jdu na krev tak uvidím snad se tam něco zjistí
@DominikaS13 to vypadá hodně nadějně 🙏 posílám tabulku s hodnotami ![]()