Kdy jste dostaly MS po OPU (IVF)

Anonymní
17.12.24 16:40

Kdy jste dostaly MS po OPU (IVF)

Prosím o zachování anonymu, to že podstupujeme IVF nikdo kromě nás a lékařů neví.

Je normální, že jsem druhý den po OPU (odběru vajíček) dostala menstruaci? Potřebuji slyšet (přečíst) ujištění, že je to ok :) Vzhledem k tomu, že je pozdě odpoledne do car se již nedovolám. Díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
243
17.12.24 17:36

Ms po opu jsem dostala pět dnů po odběru vajíček. Jeste před odběrem vajíček jsme měli v plánu jít až na KET, doktorka se bala hyperstimulacniho syndromu. Volala jsem do centra, jestli to neni moc brzo a říkala, ze OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1449
17.12.24 19:21

Tak dost záleží, jestli jste chtěli jít na transfer čerstvého embrya nebo ne. V prvním případě to určitě v pohodě není. V druhém asi ok. My jsme při jednom pokusu chtěli jít až další měsíc na Ket a taky jsem to dostala za několik málo dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.24 21:23

Plánujeme KET od začátku :)

• Citovat
  • Upravit
2564
17.12.24 21:34

Pokud jsem měla progesteron tak až 3-4 dny po vysazení, teď po 3.ivf jsem po opu progesteron neměla a i tak ms došla až 13.den po opu. Ale je to hodně individuální.
V den i den po opu můžeš špinit, slabě krvácet, jestli to nepokračuje tak to jako ms nepočítej.

Příspěvek upraven 17.12.24 v 21:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.12.24 21:39

Ještě mě napadlo, jestli jste měla krvácení den po OPU, jestli to byla vůbec menstruace, jestli neměli udělat ultrazvuk. Ja to měla ten pátý den po odběru vajíček a stejně mi udělala kontrolní ultrazvuk a potvrdila, ze je to menstruace a i ze uz klesla děložní sliznice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.24 12:55

Já jsem dostala MS naprosto přesně 28. den cyklu, jakoby se nechumelilo. Zaváděla jsem amelgen, protože byl ET, ale i tak: mému tělu byl naprostý šumák nějaký progesteron, stimulace, OPU…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex