Kdy přišel zlom? Nebo nepřišel?

Anonymní
27.1.24 20:15

Kdy přišel zlom? Nebo nepřišel?

Ahoj, před chvílí jsem zakládala diskuzi, řešila jsem, co by mohlo být dceři. Hodně pláče, skoro 5 měsíců. Jsem u ni, kouše si kousátko a najednou ji přepne a řve. Nevyznám se v ni, nechápu to. Už je to o trochu lepší, ale furt bída. Jsou i dny (nejvíc to byl týden) kdy je jako vyměněná. Vydrží koukat, směje se a za celý den pláče jen z únavy a hladu.

Zajímá mě, kdo měl takové náladové, uřvané miminko, kdy došlo ke zlepšení? Ať mám aspoň naději :mrgreen:? :mrgreen: Nebo nedošlo? :mrgreen: díky :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18626
27.1.24 20:51
@Anonymní píše:
Ahoj, před chvílí jsem zakládala diskuzi, řešila jsem, co by mohlo být dceři. Hodně pláče, skoro 5 měsíců. Jsem u ni, kouše si kousátko a najednou ji přepne a řve. Nevyznám se v ni, nechápu to. Už je to o trochu lepší, ale furt bída. Jsou i dny (nejvíc to byl týden) kdy je jako vyměněná. Vydrží koukat, směje se a za celý den pláče jen z únavy a hladu.Zajímá mě, kdo měl takové náladové, uřvané miminko, kdy došlo ke zlepšení? Ať mám aspoň naději :mrgreen:? :mrgreen: Nebo nedošlo? :mrgreen: díky :poblion:

U nás se to mění vždy po par týdnech. Ale v 5m zuzlajici a urvane jsou zuby. Na noc bych dala prášek at se vyspí a nebolí to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
27.1.24 21:11

Náladovost se možná nezmění, ale nejpozději za rok už ti bude schopná víc říct, co je za problém. Anebo to aspoň snáze poznáš, ať už se důvody budou zdát nám malicherné.
Jediné na co se dá spolehnout, že se střídají období lepší a horší, a to po celou dobu vývoje :D
Ale neboj, ten první půlrok je podle mě nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16234
27.1.24 23:43
@Anonymní píše:
Ahoj, před chvílí jsem zakládala diskuzi, řešila jsem, co by mohlo být dceři. Hodně pláče, skoro 5 měsíců. Jsem u ni, kouše si kousátko a najednou ji přepne a řve. Nevyznám se v ni, nechápu to. Už je to o trochu lepší, ale furt bída. Jsou i dny (nejvíc to byl týden) kdy je jako vyměněná. Vydrží koukat, směje se a za celý den pláče jen z únavy a hladu.Zajímá mě, kdo měl takové náladové, uřvané miminko, kdy došlo ke zlepšení? Ať mám aspoň naději :mrgreen:? :mrgreen: Nebo nedošlo? :mrgreen: díky :poblion:

Klidně může zlobit bříško, rostou zuby,… Může to nevinně dětské tělíčko trápit cokoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
28.1.24 04:39

Dite nikdy nerve,,jen tak". Muzou to byt zuby, brisko, hlad, horko,… cokoliv. Breci protoze je to jediny zpusob komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.24 05:10

@Maky9887 tohle napíše jen člověk, co tohle nezažil.

• Citovat
  • Upravit
12593
28.1.24 08:13

Tak může být i vzteklá, hračka se jí najednou přestane líbit, nejde jí s ní udělat to, co by si představovala atd. Anebo pak ta fyzická stránka, zuby, břicho, horko, něco ji svědí, nevim. :nevim: Opravdu je pláč jediný způsob komunikace. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13866
28.1.24 08:19
@Anonymní píše:

To víš ze to bude lepší. Počkej za chvili, až získá nějakou pohyblivost, bude to trochu lepší. Bude to takovým tím tempem dva kroky dopredu a jeden dozadu, ale postupně to bude lepší a lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
29.1.24 16:18

Já měla 5 měsíců urvane, uknourane mimco. Byly dny kdy byla zlata, byly dny kdy jsem pocitala každou minutu do jejiho spánku. Výrazně lepší to bylo v 6-7.měsíci, kdy se začala plazit. Pak ještě lepší v 9.měsíc, když začala lezt. To si už i sama dost vyhraje…
Také jsem zkoušela kde co, ale proste některé mimca jsou uplakany i když je tolik nic netrápí. Jsou proste citlivá. Muže je třeba svedit noha, jiný mimco neřeší a neplace, ale ta moje citlivka kvůli tomu prorve půl hodiny. Atd dokola s čímkoli. Člověk na to ani nepřijde i když se sebevic snaží. Pokud má základní potreby bez zjevných potíží (průjem, teplota, vyrážka, atd.), tak bych neřešila. I když to moc nejde :D … já zkoušela dat i sirup proti bolesti a nic se nezměnilo, ale aspoň jsem vedela, že ji nic zřejmě neboli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí