Kdy se dá mluvit o dráždivém miminku?

Anonymní
4.11.23 18:56

Kdy se dá mluvit o dráždivém miminku?

Ahoj,
kdy se dá prosím hovořit o dráždivém miminku?

Naše miminko trápí bříško (nejsou mu ani 3m), to poznám, že tlačí, řve, rudne, kroutí se.

Ale celkově mi přijde občas ztuhlé, má zatnuté pěstičky (dle fyzio a dr zatím ok) a nechápu situace, že je v pořádku, směje se, kouká a z ničeho nic začne pištět. Nepomůže náruč většinou. Pak se zase na chvíli uklidní a pak zase začne. Nevypozorovala jsem nic, co by to vyvolalo. U hraček ještě moc nevydrží, po chvilce ječí, i v lehátku. Nevím, zda je to u takhle malých miminek normální.
Do toho se nebudí jinak než s pláčem a přes den spí dohromady max 2h. Někdy 5,když se poštěstí, v noci se ale budí po 4h v pohodě.

Je to projev dráždivého miminka? Nebo je ro normální? Jak jste to řešili? Nějaké cviky na to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.11.23 19:28

Zapomněla jsem dodat, že rychle kope nohama.

• Citovat
  • Upravit
22483
4.11.23 19:44

A na to bolave brisko jsi vyzkousela vse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.23 19:51

@Oriseka nahřívání,masáže, cvičení, vana (jediná trochu uleví) bio gaia, baby calm, rourka, symeticon baby, změna um (abkm není)

• Citovat
  • Upravit
22483
4.11.23 20:00
@Anonymní píše:
@Oriseka nahřívání,masáže, cvičení, vana (jediná trochu uleví) bio gaia, baby calm, rourka, symeticon baby, změna um (abkm není)

Zkus teplomer. Poradne namazat, zastrcit a krouzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.23 20:41

Zkuste si něco najít o kiss syndromu :) náš syn ho měl. Byl velice dráždivé miminko

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure