Kdy se svléknout

Anonymní
10.2.25 18:28

Kdy se svléknout

Holky, prosím poraďte je mi trochu trapně ale fakt nevím jak to udělat, zítra jsem objednaná na gynekologii, kde budu řešit problém, že skoro pořád špinim, lehce krvacím a mám nepravidelnou ms. A jak to mám udělat u gynekologa, kdy se mám svléknout. U nás to je tak že jdu k sestričce pak do kabinky a za doktorem. Ale nevím jestli mám sundat i kalhotky hned, ale mám strach že mi po noze poteče krev..no hloupý dotaz, ale jak to řešíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8458
10.2.25 18:35

Sundáš je těsně před vyšetřenim a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.2.25 18:36

Jdi v kalhotkách do ordinace a sundej si je těsně před tím než si lehneš na křeslo. Kalhotky můžeš mít smotané v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.25 18:38

Se zeptej rovnou Dr. Stejně ti bude nejspíš otvírat kabinku, ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.25 18:39
@Anonymní píše: Více

Nebude, z kabinky se jde až k dr

• Citovat
  • Upravit
30310
10.2.25 18:55

Kalhotky si sundávám vždy až u doktora. Někdy ještě něco předtím řešíme, tak nemíním sedět na židli jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
10.2.25 18:55

Já se svlékam až u doktorky v ordinaci, po úvodní anamnéze. Odložím na židli, hupnu na křeslo a pak hned oblíct. Dřív to měla taky tak, že se svlékalo u sestry za plentou, a měli tam erární sukně, aby si je ženy mohly vzít pro přechod do ordinace. Jdi normálně v kalhotkách až na vyšetřovnu, kdyby se doktor ptal, tak mu objasni důvod. Nikomu to trapné připadat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.25 19:07

Nesvlekala bych se dřív než mě vyzve lékař. U nás to je tak, že sestra měří tlak, zeptá se na poslední MS a s čím tam jdu. Pak jdu do čekárny, následně mě sestra zavolá a jdu k lekarce. Ta se mě zeptá a pak mě vyzve ať se jdu svléknout za plentu a pak na křeslo. V kalhotkách bych tam nikde fakt nechodila.

• Citovat
  • Upravit
76492
10.2.25 19:37

no vidíš, u nás se to dělá úplně jinak, přišla jsi na řadu, sestra se tě zeptá, jestli jsi změnila pojišťovnu nebo nějaké osobní údaje, vyzve tě do volné kabinky, tam se vysvlečeš z kalhot, sukně - kalhotky máš na sobě, jdeš v kalhotkách ke koze, tam je vysvlečeš a smotáš si je do ruky, mezitím řekneš doktorce, co máš za problém, probíhá vyšetření, slezeš - oblečeš kalhotky, sundáš vrchní díl a doktorka kontroluje prsa, oblečeš podprdu a horní díl a teprve teď sedíš na židli a mluvíš s doktorkou, máš kalhotky a na židli je papírový ručník,
takže zakladatelka se ptá v podstatě nesmyslně, protože všude to probíhá jinak, hlavně u nás vůbec sestře neříkáš s čím tam jdeš, ani MS - sestře po tom nic není, to u nás řešíš pouze a jenom s doktorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.25 19:41
@stinga píše: Více

Jo ptá se nesmyslne, protože je to všude jinak. Ale já se přiznám, že bych nikde jen v kalhotkách nesedela a nepovidala si s doktorem. Je to dost dehonestujici. Ať se on svlékne do trenek a pak se můžeme bavit jako klient a dodavatel.

• Citovat
  • Upravit
76492
10.2.25 19:54
:mrgreen: my máme doktorku, ale myslím, že kdybych se vydala do kabinky pro kalhoty a teprve sedla, tak nebude mít problém
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
10.2.25 20:23

Nosím si úpletovou sukýnku, takže se necítím nekomfortně, (pod ní nic, jen pak vyhrnu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
10.2.25 20:59

Jdu k sestřičce, zaplatím zrcadla, potom si pro mě přijde doktor, sestra mu podá kartu a jdu s ním do ordinace, sednu si oblečená na židli naproti němu a potom mě vyzve, abych si odložila, za plentou se sleču a jdu bez kalhot a kalhotek na kozu, pak se za plentou znovu obleču a sednu si znovu na židli (když mi píše recept, něco řeší, apod.) Bez oblečení probíhá pouze vyšetření na koze, jinak jsem oblečená, nahatá bych tam neseděla, bylo by to i dost nehygienické, kdyby tam každá pacientka seděla na židli nahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
10.2.25 22:01
@stinga píše: Více

Nevidím sebemenší duvod, pro bych mela cokoliv resit s doktorkou oblecena pouze v kalhotách a tričku. Takže v kabince bych si nechala tak bundu a mikinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.25 22:12
@annasmyc píše: Více

Jo to jsem úplně zapomněla. V porodnici při vyšetření mi dali jednorázovou sukni. Já ji pak nosila vždy sebou. Bylo to vlastně fajn vzít si ji a vyhnout ji při vyšetření. Ano lékař stejně vše viděl, ale jde o pocit pacientky a tam jsem se opravdu cítila dobře i když mi mezi nohy koukal mladý krásný doktor :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa