Cysta, PCOS, hormonální nerovnováha

Anonymní
9.2.25 21:08

cysta/pcos/horm. nerovnovaha

Dobrý večer, je mi 17 let. Měřím 170 cm a vážím kolem 60 kg. Mám už dlouho akné. Mám hrozně rozbité cykly. Tak jsem zašla k doktorovi. Podle ultrazvuku pan dr. mi řekl a ukázal takové “bublinky” na vajecnikach. Ve zprávě napsané ovária baltier. do 4,3 cm v dlouhé ose vzhledem pco. Říkal, že mám víc mužského hormonu, ale nevím podle čeho to poznal, když mi nebral krev, ze které by zjistil hladinu hormonu. Potom, jsem dostala 2× vyvolávačky protože jsem měla zpoždění kolem 20 dnů.. Ms přišla tak do týdne. Byla normální. Teď ale hned ta ms po té vyvolané přišla brzy, už po 28 dnech, a byla hodně slabá. Bez bolesti, což ja mam každý cyklus. Byla hnědé barvy, sraženiny myslím obsahovala. Tak do 2 týdnu po ní mně začaly bolet prsa. Opravdu hodně. Udělala jsem si test, naštěstí byl negativní… ( nebyl z ranní moči) Tak teď nevím.., podle internetu menstruace by měla spíš být delší, ale méně častá. Bolest prsou do týdne teď už přestala, ale nevím co to je.. Napíšu dr. ale chtěla jsem se zeptat i tady Vás.

Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2689
9.2.25 21:25

Spíš si myslím, že menses mohla ovlivnit ta injekce, určitě je v ní obsaženo hodně hormonů, takže to podle mě mohla způsobit. Ale spíš bych se o tom poradila s gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.25 21:38

@Dn0712 hm možná jo, jen doufám, že to nebude těhotenství..

• Citovat
  • Upravit
1610
10.2.25 13:44

Pravděpodobně to bude tou injekcí, jsou v ní hormony a může ti rozhodit cyklus, i rozhozený :-D tento cyklus můžeš dostat MS klidně dřív, i o 15 dnech třeba, protože ti vyvolávačka s hormony mohla zastavit třeba jednu ovulaci a to pak může přijít MS dřív, nebo naopak dýl…to záleží jak máš své hormony…nech si u dr udělat hormonální profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.25 15:32

@Akcule za horm. profil se platí? nebo na to mam nárok zdarma?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa