Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je teď nějaká epidemie a každá má průjem nebo jsi furt dokola ta samá? 😂
Přišla ti menses a test máš negativní, nejsi těhotná. A nesoulož, jinak ti vypadají všechny vlasy.
@Anonymní píše:
Dobrý den asi blbí dotaz.. Ale kdy se může tak uvolnit vajíčko, když jsem měla jednorázový průjem? Beru antikoncepci a měla jsem průjem. Nevíte kdy by se to vajíčko uvolnilo. Už je to sice nějaký pátek zpátky. Menses normálně přišla, ale dneska mě píchá v podbřišku. Může se jednat o těhotenství? Včera jsem si dělala test a negativní. 20 den po styku, ale mohlo to být i později. Prosím o radu
Pane bože už se bez fakt léčit. Nejsi těhotná a už s tím neotravuj!!!
@Anonymní píše:
@JancaS84 teď nevím o co jde
Prosím tě nedělej z nás idioty. Ptáš se tady na to denně už asi 14 dní.
@admin
Můžete prověřit zda se jedná o tu samou uživatelku, co tu každý den zakládá obdobnou diskuzi?
Zase náš oblíbený průjem
To mě takhle při pondělku potěšilo ![]()
Proboha tohle už je na diagnózu.
já už se lekla, že tu dnes nebude diskuze na téma průjem antikoncepce a těhotenství přes ms ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den asi blbí dotaz.. Ale kdy se může tak uvolnit vajíčko, když jsem měla jednorázový průjem? Beru antikoncepci a měla jsem průjem. Nevíte kdy by se to vajíčko uvolnilo. Už je to sice nějaký pátek zpátky. Menses normálně přišla, ale dneska mě píchá v podbřišku. Může se jednat o těhotenství? Včera jsem si dělala test a negativní. 20 den po styku, ale mohlo to být i později. Prosím o radu
Když bereš antikoncepci, tak ovulace není. A průjem nemá s ovulací nic společného, to je jiná díra.
A přestaň už, myslíš, že to nepoznáme, že jsi pořád jedná a ta samá?
Že tě to stále baví, určitě budeš těhotná, můžeš začít nakupovat výbavu. Když nevěříš testu, zaplať si rozbor krve cca 300 a snad už budeš mít klid. Další sex bych doporučila až trochu dozraješ nebo ještě další ochranu.
Můžeš si nechat udělat těhotenský test z žilní krve v laboratoři jako samoplátce.
@Angry_birds píše:
@admin
Můžete prověřit zda se jedná o tu samou uživatelku, co tu každý den zakládá obdobnou diskuzi?
Dobrý večer,
ano, jedná se o stejnou osobu. Již s dotyčnou řeším. Děkuji za upozornění.
Hezký den
Terka ![]()
fakt holka nesouloz dokud si to nesrovnas v hlavě. Ušetřís si spoustu nervů.