Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, měla jsem 8 dni zpoždění, tak jsem si udelala tehotensky test ktery vyšel pozitivně, ale 9den jsem zacla slabe krvácet tak jsem si udelala dalsi test, opet pozitivní, krvácení se ale rozjelo, k doktorce jdu 20teho, ale spis počítám s tím, že těhotná nebudu
no otazka zní kdy jse se zacli opet snazit o dítě? Děkuji moc za odpovědi
Jeste pridam jeden dotaz myslíte, ze je šance i přesto ze jsem zacla krvacet, ze se tehotenstvi udrží, kdyz testy jsou stale pozitivní, viz foto
Každý doktor ti řekne něco jiného. Záleží na více faktorech. Mně můj doktor řekl, že mám nechat jedno krvácení a pak se můžeme zase snažit. Potratila jsem spontánně v 6tt. Po potratu jsem čekala 5 týdnů na menses, další cyklus byl anovulační, další to nevyšlo. Otěhotněla jsem po 4 měsících. Většina doktorů říká počkat 3 menstruace, někdo říká, že hned, že je „pohnojeno“. Je to hrozně individuální ![]()
Já jsem po biochemickém těhotenství hned otěhotněla (prakticky hned dva týdny po krvácení) a mám doma dcerku ♥️
Ahoj, ja jsem 2 měsíce po biochemickém těhotenství otěhotněla 🙏 ❤️ držím palce 🍀
Ahoj, mám den před menstruací a nevydržela jsem to, a udělala jsem si test, radovat se ještě nebudu, jen mi držte pěsti ať vše dopadne ![]()